- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakacs
csendes tag
válasz
Dan-szan #3787 üzenetére
Az én 2500K-mat lehűti, és halk is, de ehhez szoftveresen állítani kell rajta hogy mikor mennyit pörögjön a venti. Az hogy meddig melegszik a proci sok mindentől függ. 40 fokos szoba nem túl nyerő és a rosszul levegőző ház sem. Ha azt akarod hogy minden körülmények között halk legyen az nem biztos hogy menni fog, esetleg a 212+-al menne az +3k. Szerintem burntesten az is felhangosodik. Az ilyen "mindighalk" hűtők 10k felett vannak.(pl mugen 2). De annyi pénzt nem biztos hogy ér áldozni. Én a 45k procimhoz is TX3-at vettem, mert ez is elég.
-
zakacs
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy TX3-at a 2500k procimra, és meg vagyok vele elégedve. Szoftveresen lehalkítottam a ventijét, hogy csak 60 fok fölött menjen a 1100-1200 fordulat fölé. ( Nálam ez a legalacsonyabb fordulata valamiért). Meglepően sokági bírja 60 fok alatt tartani így is, pedig direkt meghúztam picikét a processzort (4.2GHz, 1.2 volt). Szal nagyon tetszik és még kicsi is meg könnyű is.
Viszont! Ha felpörög akkor nagyon hangos, és ez zavar. Bár ilyet csak intelburntestel csinált idáig, de akkor is. Néztem 9 centis ventilátorokat, leginkább a swif2 és noctua ventieink akadt meg a szemem, hiszen ezeknek 1100-es fordulaton sokkal nagyon a légszállításuk mint a TX3 ventijének. 40 m^3/h érték körül vannak. Lehetséges ez? Ugyanakkora venti hasonló fordulatszámon dupla légszállítást produkáljon? Ha igaz lehet lecserélem.
Ha valakinek van tapasztalata az említett ventilátorokkal, írhatna nekem.Előre is köszönöm
zakacs
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest