Hirdetés
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Még valami eszembe jutott, amit már az elején le kellett volna írnom, de akkor elfelejtettem, és csak most juttatta eszembe egy post az általános tablet topicban: garancia és szervíz.
Szóval, először is, a tablethet colorovos-t szervízlap jár, amit a kereskedő lepecsétel. Azaz elméletileg olyan, mint az ismertebb típusoknál, amit aztán szerződött szervízhálózatban lehet javíttatni. A boltban is ezt az információt kaptam. Aztán, amikor rákérdeztem, hogy oké, akkor kérnék egy listát a szerződött szervízekről, akkor a csajszi elment hátra, telefontált párat, majd visszajött, hogy egyelőre ha gond van, vigyem vissza hozzájuk, ők majd intézik a nagykeren keresztül.
Ebből két következtetésre jutottam a jelent illetően: Egyelőre érdemes a számlára ráiratni (én is ezt tettem), hogy a garanciát a bolt intézi. Középtávon viszont erősen úgy tűnik, hogy szervezés alatt van a szervízhálózat, csak még "korán van". Azaz, van rá esély, hogy pár hónapon belül legyen helyi javíthatósága is a cuccnak.
Ja, és egy érdekesség. Körülnéztem kelet-közép európában, és mindenfelé árulják, észtektől litvánokon, cseheken át a románokig, bulgárokig, és változó, hogy hol 1 év, hol 2 év a garancia rá. Sőt, olvastam egy cikket a Colorovo valamelyik vezetőjével is, aki azt állította, hogy a tabjaikra élettartam garanciát vállalnak. Namost, ez azért elég merész, de amint lesz időm, írok nekik és rákérdezek, hogy tényleg így van-e, és ha netán igen (nem hiszem), akkor hogyan lehet érvényesíteni, ha lejárt a hazai 1 év. (Ezt a magam részéről inkább érdekességnek veszem, nem érdemes vele számolni. Amúgy is, nincs sok jelentősége, ez nem az a tab, amit az ember 4-5 évekre vesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest