Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nekem is az a kabátom van. 
 Egyébként vannak köztük ilyen különbségek hogy az egyik jobb parryre mint a másik vagy messzebbre elér de igazából statok alapján választottam.
 Bosst parryzni nemnagyon lehet szerintem. Én próbáltam de simán átmentek rajta.
 Szetintem azért mert úgy könnyű lett volna az a boss és nem öl meg 50x. 
 Viszont backstebelni lehet néhányat.
 Igen kész van mind a 12dephts is. A két utolsó ami combosabb.
 Questlineokat meg el se tudod rontani. Addig maradnak npc-k adott helyen míg meg nem csinálod amit akarnak.Én most ng+2be vagyok de ugyanazon a nehézségen szóval elég op vagyok. De nem is ez a lényeg. 
 A cél ugye az volt hogy soloba végigtoljam a játékot és ezt sikerült is.
 Most trofizom és ott már nem szivatom magam feleslegesen.Igen itt keményebben büntet. Én azt vettem észre hogy mivel nincs a bossnak ellened semmi amivel elér ha ha már kitanultad, ezért kb mind staggerel. Abból úgysem tudsz mozdulni és addig rád is tolja a kombót ami megöl. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Spórolós topik
- Mobil flották
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest