Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is az a kabátom van.
Egyébként vannak köztük ilyen különbségek hogy az egyik jobb parryre mint a másik vagy messzebbre elér de igazából statok alapján választottam.
Bosst parryzni nemnagyon lehet szerintem. Én próbáltam de simán átmentek rajta.
Szetintem azért mert úgy könnyű lett volna az a boss és nem öl meg 50x.
Viszont backstebelni lehet néhányat.
Igen kész van mind a 12dephts is. A két utolsó ami combosabb.
Questlineokat meg el se tudod rontani. Addig maradnak npc-k adott helyen míg meg nem csinálod amit akarnak.Én most ng+2be vagyok de ugyanazon a nehézségen szóval elég op vagyok. De nem is ez a lényeg.
A cél ugye az volt hogy soloba végigtoljam a játékot és ezt sikerült is.
Most trofizom és ott már nem szivatom magam feleslegesen.Igen itt keményebben büntet. Én azt vettem észre hogy mivel nincs a bossnak ellened semmi amivel elér ha ha már kitanultad, ezért kb mind staggerel. Abból úgysem tudsz mozdulni és addig rád is tolja a kombót ami megöl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X - 1 TB Dobozos + 2 kontroller!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot Hekate RP2040 Picofly üvegfóliás, számlás, dobozos
- Nintendo Switch OLED, V2, V1 Joy-Con pár
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- MSI Claw A8 Z2 Extreme BZ2EM 1TB 24GB 8" 120Hz 2027.08.14-ig garis kézikonzol 100% akku és SSD +tok!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest