Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az se segített rajta sajnos. 5 gigás sávban nem járathatom, mert kb. az egész albiban csak én tudnék akkor netezni, sőt én sem valami bugos driver miatt.Itt nincs olyan, hogy szabad channel, igazándiból mindegyik foglalt rendesen egy panelben.
Szerintem nem a jelerősséggel van baj, az maxos, mondjuk azon úgysem lehetne változtatni... Ki lehet kapcsolni rajta a wifit és egy lan portját egy rendes routerrel megosztani netán.
Ez akkor egyedi baj és bőven lehet, hogy a kiküszöbölhetetlen interferencia okozza?
Auto-n van a channel választás mindkettőn, szerintem jót talál. Wifi analyzer alapján is azt használnám, bár az nem tudom mennyire "akkreditált"

Szerintem a többieknek az N-es wifit se nagyon szereti a kütyüjük... a g meg kb ennyit tud, 30 Mbit/sec-et a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest