Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
válasz
blattida
üzenetére
Egyébként félelmetesen jókat hallok felőle.
Ha letöltünk valamit, ami neki gyanús, akkor megkérdezi, hogy a homokozóba rakja-e, ez szerintem egész jó.
Egyrészt esetlegesen fertőzött fájlt is tudunk futtatni, ha valamire kell (és persze veszély nélkül), másrészt a téves riasztás (értem ezalatt, ha pl. digitális aláírás hiány miatt "riaszt", láttam ilyen screenshot-ot) se okoz gondot (jól gondolom?), mert a sandbox-ban nyilván lehet futtatni az állományt. És ha valóban káros, nem tud ártani a gépnek. Javíts ki, ahol tévedek. 
Alapbeállításokon is elég?
Heurisztikája amúgy milyen, elég erős?(Egyébként ilyenkor érzem azt, hogy az avast! mennyire elmaradott.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyrészt esetlegesen fertőzött fájlt is tudunk futtatni, ha valamire kell (és persze veszély nélkül), másrészt a téves riasztás (értem ezalatt, ha pl. digitális aláírás hiány miatt "riaszt", láttam ilyen screenshot-ot) se okoz gondot (jól gondolom?), mert a sandbox-ban nyilván lehet futtatni az állományt. És ha valóban káros, nem tud ártani a gépnek. Javíts ki, ahol tévedek.