- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
ertem, koszi az infokat
es total 1et ertek azzal hogyha vmi normalis aron lenne kaphato v ha felnonenek a berek az arakhoz akkor nem azt neznem h mit tudok afa nelkul megvenni, es mi az amit feketen
mert pl afaval megveszek vmit, es tonkre megy akkor addig fogjak rad a dolgot mig total azt hozzak ki h a Te hibadbol tortent a dolog
(nem ide tartozik, de ez volt oktoberben az alaplapommal, gari elott 14 nappal leegett, szgepes boltba ahol vettem ott raktak be, majd ott epitettek at a gepet masik hazba, de sajnos az akkori szamlan csak annyi szerepelt h atepites az nem h mit raktak at, es igy szakszerutlen osszeszerelesre fogtak es nem kaptam gariba semmit, azzal jottek h a videokartya nem ott lett vasarolva, sajnos az mar az atepites elott megvolt csak nem volt feltuntve h azt is ok szereltek be, majd egy ott dolgozo ismerosnek meg azt is mondtak h el volt torve az alaplap, egy alaplap?!?! ami be volt szerelve ...
boltot nem mondok, de az uj alaplapom nem ott vettem, igaz nem feketen, de nem nagyon erdekel h 3 ev garancia van ra!!!- ha tonkre megy akkor ugysem cserelik ki mert mindig a vasarolo a hibas ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest