Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz zgospel #19937 üzenetére

    Kipróbáltam PC -n kontrollerrel tolni, a gyárilag engedélyezhető aim assist kb sz@rt sem ér, ugyanúgy célra kell tartanod (én nem érzékeltem különbséget), max átfutáskor lassít egy pillanatra. Mindezt egy kontrollerrel, ami szvsz nehezebben irányítható, mint egy egér - bill. Önmagában nem nevezném komoly előnynek.
    Ha kiugró előnyként érzékeled, akkor nagy valószínűséggel a (#19936) kiserik által említett eszközbe (vagy hasonlóba - van pár) futottál bele, messze nem csak a recoil -ra használható, olvass utána a neten, ebben a fórumban is találsz róla pár linket - de pls, ne itt akard kitárgyalni, van topikja (vissza- és rákereshető).
    Kezd bejönni ez az AN-94, még a végén barátok is lehetünk, a pontosságra még gyúrni kell, de HC -n eddig remekül lehetett darálni vele.
    Mindeközben valamiféle perverziótól hajtva a maroklőfegyverekkel is elkezdtem szórakozni, a .50 GS kvázi pár headshot -ra áll az aranytól. Érdekes használni, aki szereti a pontlövőket, elég jól elboldogulhat vele rövid - középtávon. Épületen belül sokkal inkább preferálom a shotikat, a nagyobb szórás miatt jóval nagyobb eséllyel talál - de középtávon a pisztoly (és alighanem a revolver is) jóval pontosabb, őszintén, meglepően messzire lehet vele pontosan lőni jó beállítással. Nagyon kíváncsi leszek majd a burst -os Renettire, különösen akimbo -ban HC -n, vajon mennyiben hasonlítható az MW2 Glock 18 -ához?

Új hozzászólás Aktív témák