Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Pro!Petya #16582 üzenetére

    Az a személyes tragédiád ebben, hogy szeretnéd tisztán játszani a számodra kedvelt játékokat a valós szabályrendszerük szerint, de ehhez a nagy (több tíz milliós) és egyénenként különböző (a magát szabályokon kívülálló cheaterektől kezdve a strict szabálykövető "ős" játékosokig) preferenciájú játékosbázisból sorsol melléd a rendszer csapatársakat és ellenfeleket. A valószínűség számítás törvényei szerint igen kicsi az esélye, hogy javarészt hozzád hasonló, az adott játék szabályai szerint játszani akaró társakat kapj, ha még oly tiszteletre méltó is ez a törekvésed (tényleg, respect, hogy van, aki erre is figyel).
    Megértem, hogy ez dühít, de - tekintve a számokat - ez változni nemigen fog, sajnos. Egy megoldás van, hasonló értékrendű csapatban kell csapatni - egy jó és fegyelmezett csapat simán lehozza az ilyen meccseket a "csőcselék" ellen - hacsak hasonló csapatot nem fog ki (mondom én, aki megrögzött magányos farkas vagyok)
    (#16560) GhostPetya: De miért Domino? (remélem nem azért, merd dől mindenfelé a pályán!?) Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, lehet, nem árt a fiatalítás, de nekem a korábbi részek "vén" róka Price -a jobban bejött (te jó ég, amikor anno MW2 campaign -ban kiderült, ki a 627 -es fogoly, a hideg szaladgált a hátamon, annyira megörültem)
    (#16535) astro12: Úgy, hogy megtetszik valami, belenézel a tárcádba, bólintasz, hogy OK, ez most nem hiányzik sehonnan (vagy hiányzik, de egye fene) - és megveszed. Ez csak személyes preferenciák kérdése, nem kell mélylélektant, meg társadalmi beállítottságot, vagy akár sztereotípiákat belekeverni. Számodra érték? Megveszed. Számodra nem érték? Nem veszed meg. Nagyjából ennyi. Más kérdés, hogy a szolgáltatók felismerték az ebben rejlő üzletet, és kibővítették a kínálatot. Ez a piac.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák