Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
de pont errol beszeltem. Az ujtomb valtozo nem egy "statikus" tomb. Az egy pointer. Amirol mit is irtam? Ja tenyleg, azt hogy futasi idoben lehet neki memoriat foglalni.
Tehat megegszer, mert ugy tunik nem jon at

ha egy valtozot igy deklaralsz
int *tomb
az egy pointer lesz. Ponternek futasi idoben foglasz meretet, ujra foglalod stb...
ha egy valtozot igy deklaralsz:
int tomb[100]
az egy tomb, array, nevezzuk akarminek, lesz. A pointernek foglalt terulettel ellentetben ennek a memoriaigenye mar forditaskor eldol, es a stack-en fog csucsulni megvaltoztathatatlanul, es nem a heap-en ahogy a pointer altal foglalt terulet, amivel azt csinalsz amit akarsz, lefoglalod, felszabaditod, ujrafoglalod.
Ertem?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest