- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"míg a pointer szabadon módosítható, a tömbváltozó nem, konstans értéke van."
Most ezt nem nagyon értem: a tömbváltozó is módosítható. Mármint a tömbben tárolt érték. Nyilván a pointer átállítható, hogy más elem címére mutasson.
Na de akkor mi a releváns különbség a memóriakezelésben?(#1383) shev7 : ezt sem értem, mert dinamikusan is, futásidőben is lehet memóriát foglalni tömbnek, attól függően, hogy mondjuk mekkora egy másik tömb, aminek az elemeit át szeretnénk másolni egy új tömbbe, attól függően módosítjuk a foglalt memóriaméretet.
(#1380) cellpeti: nem értem, minek állítgattad át? Letöltöd, telepíted, működik. Tök felesleges állítgatni valamit, ha nem tudod, mi az...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest