Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hobby elektronika
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Húsvét szombaton Te voltál bent a deszkás outfitben?
vagy még akkor, amikor a billentyű matricát vettem kb 2-3 hete?
az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ismeretségünk még a hivatalos laptopbiznickedését megelőzi, de én meg már akkor a bolt ügyfele voltam, amikor még csak pécsen voltak jelen. sok dolgot vettem ott, pl wifi kártyát, mert az első laposomban wifi se vót
még annó egyébként (azért mesélem el neked, mert tudom, hogy te értékeled) az első laptopom vásárlása előtt a bátyám küldött be oda, mert neki is onnan volt a Compaq gépe (akkor az még nem HP logo alatt ment). aztán mondta is a Feri, hogy ne a papíron lévő teljesítményt nézzem, vannak itt jó üzleti gépek 512mb rammal, stb stb. 220k. ennyi volt a bugyet. akkoriban azért az többnek száímtott. igaz, nem is volt ekkora kínálat áhh ,mondom lóphasz, METRO Co. ott van a fasza FuSi Amiló 1gb rammal. ki is merítettem a budget-t, báz, megértem szabadulni tőle, mentem MediaMartkba akciós Asus-t venni. Fasza volt, semmi baj nem volt vele, csak dög nehéz volt, akksi kibírt tán 1 órát. Aztán jött barátunk, mondta a frankót, vettem a frankót, azóta magam részére nem kérek tanácsot a milyennotebookotvegyek topikban.
megyek tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hobby elektronika
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- TP-LINK ARCHER T9E PCI-E WIFI KÁRTYA - 1900 Mbps / 5GHZ - 600 Mpbs / 2.4 GHZ - CSERE IS AKÁR !
- Xiaomi Redmi Note 12 128/6
- 8db HPE Seagate Enterprise Capacity / ST4000NM0175 / 4TB / 7200rpm / 128MB / SAS3 12Gbit
- ASROCK - B550 Phantom Gaming 4 -- 3D HÁTLAPI TAKARÓ LEMEZ -- Pótló - FEKETE - MŰANYAG !!
- Renegade RXV 1100 + RXA 550 mélyláda szett
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest