Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Philips LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Magnum_ #70503 üzenetére
thx, ikea-ban voltam ma, de valszeg az lesz mint Qru-nal, fürdőbe konyhába tudnék választani, de hálóba/nappaliba valahogy egyik sem, körül kell néznem máshol is.
ja és toltam egy köttbullart, eperkelyhet, meg vicces, hogy family kártyára ingyen van a coffee, az emberek meg kávés pohárba csapolják az üdítőt
repedés/szomszéd/biztosítás update:
Beszéltem a közös képviselettel is, azt mondták, hogy kétféle biztosítás van a háznak.
Az egyik az épületre magára vonatkozó, amikor emberi beavatkozás nélkül keletkezik egy kár, ilyen pl: egy csőtörés. Ekkor a károsult, jelen esetben az alattam lakó bejelenti a kárt és a biztosító fizet, engem ilyenkor nem is keresnek meg, hiába fentről ázott be, tehát elvileg mondjuk tőlem, de én erről nem tehetek.
Egy ilyen felújítás során keletkezett repedések viszont nem férnek bele ebbe a kategóriába, ekkor van lehetőség felelősségi kárbejelentésre.
Ezt kéne kitöltenem, amiben a végén elismerem a károkozást.
Azt nem tudom, hogy tényleg csak ennyi lenne, aláírom, biztosító fizet és lezárva az ügy, nem nagyon van kedvem és időm ezzel tovább foglalkozni és nyugdíjasokkal viaskodni. Akkor vagyok szarban, ha biztosító nem fizet és rám terhelik.
Szívem szerint hagynám a francba az egészet, pereljen be, de semmi kedvem éveket tölteni ezzel.
A legjobb, hogy megjelent ma a fia is, na ott már jött a személyeskedés, fenyegetés, mennek a jegyzőhöz, meg a bíróságra, mondván, az anyjának van ideje, neki meg pénze, és jól megfingatnak. Meg hogy lehetnék olyan úr, hogy most leteszek neki az asztalra 30 ezret, brr de nem szeretem ha fenyegetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Használt laptopok piaci ár alatt
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest