Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
Aktív témák
-
kisoroszlan
újonc
Sziasztok!
Ma láttam először ezt a fórumot, végig is olvastam. Teljes mértékben egyet értek az előttem szóló M.A.K.K.-kal.
Augusztus óta vagyok Bnet munkatárs, július óta pedig ügyfél. Én egyelőre csak szemlélődöm. Nem azért léptem be, hogy én ebből megéljek. Ezt egy lehetőségnek tekintem, ha van van, ha nincs nincs. Az egyetlen dolog, amiért én ott vagyok az az, hogy hiszek a termékben. Szerintem nem átverés, amit ott kínálnak.
Érdekes, hogy egyes embereknek nagyon tetszik más embereknek meg feláll a szőr a hátukon. Nekem egy barátnőm pont most lépett ki rossz szájízzel. A Bnetnél több divízió van. Az egyik magasan a legsikeresebb, (ebben vagyok én is). A másiknak láttam az oktatási módszereit, a barátnőm mesélt a szakmai vezetőjéről, és bizony ha ott lettem volna én is visítva menekülök a Brokernettől. Tehát szerintem ettől is függhet, hogy kinek hogy válik be.
Kételyeim persze nekem is vannak. Vajon tényleg foglalkoznak-e annyit az ügyféllel ahogy mondják, viszont itt még nem szólt olyan ember, aki mondjuk pár éve fogadott el ajánlatot, hogy elmondja a tapasztalatait.
A felső vezetőkre pedig nem vagyok irigy. Akiről még régebben beszéltetek, aki VIP előadást tartott, bár nem tudom, hogy ugyanarra gondolunk-e, de én is voltam ilyenen, szerintem nagyon szimpatikus ember. Egy képzésen mesélt magáról. Szegény sorból jött, de voltak céljai és megvalósította őket. Senki nem vágta a képébe a 2 milliós fizetést. Tette a dolgát, megcsinálta és sikeres lett. Nem sajnálom tőle, megérdemli. Az ilyen embereket nem utálni kell, hanem megnézni, hogy hogy csinálta.
Egyelőre ennyi, remélem folytatjuk a társalgást!
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest