- Házimozi belépő szinten
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szégyen, de én sem bírtam ki, kipróbáltam fél óra erejéig.

szerintem az összhatás jobb, mint az elsőnél, szebb, élettelibb és sokkal változatosabb a világ. 1920*1080-ban néztem az 560-ammal, minden high és on, 2*AF, FXAA, csak a fizikát hagyam low-on. nekem így elég simának és reccenésmentesnek tűnik. színek jóóók!

az irányítás oké, bár valahogy a mozgás (WASD) lomhának tűnik, ezt nem értem. fegyverek rendesen szórnak, ez tetszik, de az ellen se talál el olyan könnyen.
szóval szép és vicces és teljesen jó lesz. csak pozitív változást látok, mindenképp érdemes megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest