-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Mostanság leginkább ilyenekkel nyomulok. Az elemental resistance nagyon érezhető, ha lenne hasonló pajzsom elemi ellenállással akkor akár súlyos ezreket áldoznék a teljesítmény rovására, bár azért így sem panaszkodom
Megtaláltam azt az extrém nagy teljesítményű pajzsot is, de az valami nagyon zavaróan lelassít... Nem szeretem.ui.: illetve ha valami nagyot kell legyilkolni, a Bee pajzs az valami szuper
Hosszú távon nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megtaláltam azt az extrém nagy teljesítményű pajzsot is, de az valami nagyon zavaróan lelassít... Nem szeretem.
Hosszú távon nem szeretem.