Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Fejlesztő13 #694 üzenetére
Én is neki köszönhetem hogy a jamat választottam jó minőségű videókat készít, nem úgy mint egyesek csak tudnám mi a fészkes fenéért tölti fel amikor egy rakás sar az egész de ott van amikor nagyobb teljesítményt mutatnak be teljesen torzan hogy annak megint mi az értelme nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- RX 6500XT 4GB Videókártyák! (Sapphire Pulse, AsRock)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest