Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na lepörgött a stáblista, fantasztikus játék lett, nálam benne van a Top 5 -ben amikkel eddig játszottam (pár 1000db) indul a NG+😁
-
válasz
Televan74
üzenetére
Ezt a baromságot honnan szedték? Most vagyok a final bossnál 65 óránál tartok, igaz mindent is megcsináltam, questeket,secret bossokat stb...! Ez a 15 óra kb az első 2 chapter alaphangon, és utána a 3.chapterben annyi terület van(22) mint az első kettőben összesen, ha mindent megcsinálsz és felfedezel benne! Még ha kizárólag a sztorira fókuszál az ember,akkor sem lehet ennyi idő alatt végigvinni,mert azért vannak benne szopó részek, és kell azért tápolni is...és úgy lett ennyi idő,hogy nem igazán haltam sokszor,eléggé képben vagyok ezeknél a játékoknál 😳
Arról nem is beszélve,hogy ha 100%-ra meg akarod csinálni vagy platinázni Ps5 -ön, simán lesz 120 óra+... -
Necroman_Mk2
őstag
A hype elsősorban a grafika miatt keletkezett. Már a legelső videója alatt is hüledeztek a játékosok, hogy milyen szép, igezi nextgen érzést ad.
#26 Montanaxy Én inkább a Homéroszi eposzokkal vagy az Artúr mondakörrel tenném egy polcra a Nyugati utazást. (Az első hét, Majomkirályról szóló fejezeteit el is olvastam már már, azok tetszettek.)
-
heihachi
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
az igen, nekem az elso ket chapter volt 20 ora. nem farmoltam, 1-2 bossnak kellett csak tobbszor nekifutni, es radasul nem is mindent magamtol csinaltam meg, mert egy side missont kineztem youtube-rol, ha azt magamnak kell megoldani az meg vagy 2 ora tuti. (es mindezt ugy, hogy pl az ellenfelek leirasait, amibol van jo sok kb 2-3-at olvastam el, tehet meg van benne vagy 2 oranyi olvasnivalo is
) -
Bad Pritt
félisten
válasz
Televan74
üzenetére
Mondjuk az kemény, hogy csak ilyen hosszú, ennél a ma már rövidnek gondolt Bloodborne is kétszer hosszabb, a Wukong kapcsán sokszor citált új God of War részek meg másfélszer.
De egyáltalán nem bossrush és van benne más is, tudom.
Azért lett 21 óra, mert nem a majomnak kellett a trainer, hanem az ellenfeleknek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Televan74
nagyúr
Main Story : 14½ Hours
Main + Sides : 36 HoursMég sok is volt a 21 óra.
-
Szemi88
tag
Kínaiak ide vagy oda, engem nagyon beszippantott a játék, és megérdemli a 10 millió eladást. Soha nem volt az ilyen típusú játékokhoz türelmem (PS4-en a Bloodborne egyenesen kiidegelt...), de ennél valahogy éreztem, hogy tennem kell vele egy próbát. Hát, egyáltalán nem bántam meg! Már rengetegszer elhasaltam a játékban, de ez nem tart vissza attól, hogy újra meg újra neki fussak egy-egy Boss-nak és végre eltegyem láb alól
Soha nem vonzottak se a DS, se az Ellen Ring típusú játékok de lehet, hogy majd a Wukong után teszek egy próbát a SEKIRO-val is 
Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
De készüljön fel rá aki megveszi, hogy iszonyatosan leszívja az embert a játék, olyan pörgés van benne folyamatosan. Letoltál végre egy Boss-t, kb fél perc, majd átmész egy ajtón és egy újabb Boss harc. Kegyetlen, de imádom

-
NvidiaRTX
őstag
válasz
üzenetére
Na mert te aztán tudod én mivel játszottam már DOS korszak óta.
Gratulálok az építőjellegű hozzászólásodhoz félisten.
Mondjuk miért is várok többet, ez ProHardver. XD PRO.
Ez kb olyan mintha én meg azt mondanám a semmiből, hogy te nem tudod mennyi 5+5. Na most így jobb?
Várom a te saját tapasztalataidat a játékból. Mondjuk előbb megkéne venni mert ott nincsen fent ahonnét be szoktad ingyen szerezni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Játszottál is vele, hogy ezt ilyen könnyedén ki mered jelenteni? DMC-ben nem haltam meg talán még soha ebbe meg a második boss után trainer-hez kellett nyúlnom, hogy benyomjam az örök életet mert olyan mocskos nehéz game.
Az Elden Ring ehhez képest sétagalopp.
Az egy közös van a DMC-be csak, hogy vannak skill-ek meg el nem veszthető XP-t kapsz a megölt ellenségért, aztán ezzel kifújt a közös pont."de csak egy szimpla csőjáték"
Ugyan annyira cső játék amúgy mint a régi Dark Soul-sok tehát itt is bármerre mehetsz amerre találsz utat. Az Elden Ring az más az Open World, de a régi DS-ok továbbra sem voltak Open World-ök.Én végigtoltam a játékot 21 óra alatt és ki merem jelenteni, hogy ez egy vérbeli mocsok egy szemét soulslike játék legalább is ami a harcrendszert illeti.
Ha még nem anyáztál játékban akkor ebbe fogsz és már a 2. boss-nál ami "könnyűnek" mondható.
A profi videók félrevezetők azokra soha nem szabad adni, azok alapján nekem is könnyűnek tűnt.
Egyedül a grafika ami kárpótolt valamilyen szinten, de értelmes FPS-t 4070 alatti VGA-tól ne várjatok benne RT-vel. -
Montanaxy
aktív tag
-
dokiph
tag
+1 Abszolut igazad van.
Tegyük fel, még ha az elhangzottak kapcsán ebben/abban lenne is igazság, ez itt nem egy politikai fórum. S talán jobb lenne embernek lennünk/maradnunk, még a megfogalmazásainkban, indulataink kezelésében is! Elég gond van itt/keleten/mindenfele. Jelenleg pl. h*gymeleg van az ország jó részében, felénk nagy a szárazság, eső alig-alig akad, épphogy beköszönt néha.
...szóval jobb a békesség talán. Písz.A játékhoz is szólva: akárkik is veszik/nem veszik meg éppen, sokaknak tetszhet a progi gondolom ténylegesen, csupán "hájp" miatt ennyien biztosan nem vennék/vették volna meg.
Akinek tetszik, annak pedig jó kikapcsolódást hozzá ! :-) -
Gothmog
senior tag
Nehéz megállni, mert bicskanyitogató a fórumtárs (tényleg nehéz megállni amikor én konkrét felvételeket láttam már 20 éve is arról, hogy mit műveltek kínai hatósági emberek pl. "razzia címszóval" ujgur közösségekben - várandós nők teljes erőből hasba rugdosása/botozása még az "emberségesebb" képsorokhoz tartozott), de igazad van.
Az mindenesetre azért röhejes, hogy akinek nem tetszik Kína viselkedése (akár belföldön, akár külföldön), az mainstream agymosott, ráadásul csakis nyugati mainstream imádó lehet. (Én meg pl. az utóbbi 15 évben nem is jártam nyugaton, csak közép-ázsiai országokba utaztam, de azokba legalább tucatnyiszor. Igaz, Kínához képest azok is Nyugatra vannak, tehát onnan tájékozódni is nyilvánvalóan nyugati métely! Van ám ott gógyi!
) -
duvi
nagyúr
Szerintem hanyagoljuk a politikát, mert mint mindig, fölösleges indulatokat gerjeszt!
-
Gothmog
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ha az összeladást vagy az eladás/idő arányt nézzük, akkor szép eredmény azért, tök mindegy, hogy elvileg mekkora a piac.
(Csak éppen olyan ok-okozati összefüggést nem túlságosan mutató következtetéseket nem kellene levonni belőle, mint tette azt a tisztelt fórumtárs.)Hogy on is legyek: a játék szép, látszik, hogy beleadtak apait anyait, de engem valamiért nem tudott megfogni/egy pillanatra sem keltette fel az érdeklődésemet.
Azért, aki megvette és játszik vele, azoknak jó szórakozást és gazdag élményeket kívánok!
-
Gothmog
senior tag
Hát ez... lol.
Tehát ha sok kínai meg tudja venni a játékot, akkor nincs is tibeti elnyomás, nincsen ujgur (meg helyi kazak és kirgiz kisebbség elleni) népirtás, nem nyomja el az állam diktatorikus eszközökkel a saját "igazi kínai" állampolgárait sem, eldobható erőforrásként tekintve rájuk stb., nem végez világszinten ipari kémkedést/lopja a technológiát ahonnan csak tudja, és természetesen mindig tiszteletben tartja a nemzetközi jogot (ld. például amikor a saját partjaitól 1500+ km-re, de adott ország partjaitól mindössze ~100km-re eső vizeken izmozik, hogy ott is minden az övé, miközben olyan szervezet mondja ki, hogy nem, amelynek egyébként ő maga is tagja.)
De most akkor ezek az eladások viszont megnyugtattak, hogy mégis minden rendben van Kínában, egyáltalán nem szar hely az, csak a nyugati szennyproganda próbálja ezt elhitetni velünk... (De hogy ennek még az én - különben délkelet-kazakisztáni - ujgur ismerőseim is bedőltek! Pedig ők a "szomszédban" laknak. Hihetetlen, hogy oda is eljutott és "kimarta" az agyukat ez a "nyugati szenny"...
) -
Daffchy
őstag
Nem értem mire ez a nagy hype... jó-jó de csak egy szimpla csőjáték...
-
Low Noise
senior tag
Bàr az Alan Wake 2 fogyna így.
-
duvi
nagyúr
Nem elvitatva a játék érdemeit: forrás
"Ami a számokat illeti, természetes módon rengeteg kínai játékos vetette rá magát a Wukongra érhető módon, amit jól igazol, hogy a steames értékelések 93%-a abból az országból származik, a játék megjelenésekor felállított steames adatletöltési rekord (28 terabájt másodpercenként) 82%-a Kelet-Ázsiából származott." -
gabor7th
addikt
válasz
zsolesz967
üzenetére
Legnagyobb solo game eladás, valami más kategóriába meg második...
-
gabor7th
addikt
Szegény majonhősünk annyira undorító, hogy ez elveszi tőle a kedvem...
-
MaraTóni
tag
A kínaiaknak gyanítom h nem 60 euroért vesztegetik, kb. negyed annyi lesz az... (annyiért már én is elgondolkodnék)
-
Scholes9
nagyúr
Majd később akcióban lehet beszerzem, most más játék köt le meg jön az Astro Bot
-
[Prolixus]
addikt
Jó persze hogy egy single-player játék ilyen brutális számokat produkál, de azért látáni kell hogy ennke jelentős része valszeg a kínai közönségből jön, akik ennyi hype után biztosan megvették volna bármit megvettek volna, ha single player ha nem.
-
Televan74
nagyúr
Én nem veszem meg, még akcióban sem. Nem az én stílusom a játék.
-
la_cc
addikt
válasz
zsolesz967
üzenetére
-
Montanaxy
aktív tag
Ez kb mindennél nagyobb. Én is erősen gondolkodom.
-
zsolesz967
aktív tag
Ez nagyobb eladás ,mint az Elden Ring-é?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez nagyobb eladás ,mint az Elden Ring-é?