Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
Szerintem nem a pendrive-val a van gond. Néztem róla pár tesztet és simán bírnia kéne. Igazából vehetsz újabb és jobb pendrive-ot, de szerintem az sem fog hozni változást. Valahol máshol lehet a hiba.
Próbálj meg egy nagy fájlt(5-10 GB) másolni a pendrive-ra és nézd meg milyen sebességgel másolja át a fájlt.
-
bryant56
aktív tag
Egyébként nem tudom honnan veszitek, hogy a torrent kliensek random írnak a meghajtókra(SSD, Pendrive, HDD). Mivel nem pár KB-os fájlokat töltesz le, ezért ez nem random írás. Még ha nagyon töredezett is a meghajtó akkor is vannak rajta legalább 50-100 MB-os szektorok, amiket a torrent kliens feltölt fájlokkal és ez már nem random írás, hanem lineáris.
De visszatérve a te problémádra, mivel azt írtad, hogy 2,2-vel töltesz le max, amit a géped nem tud azonnal kiírni a pendrive-ra és azt már tudjuk, hogy a Pendrive-nak nincs baja, tehát szerintem valami szoftveres gond lehet ott.
-
titán
A tusszentesnyi ido mondjuk fura lenne, 1gb-os file masolasa meg gepen belul is 10-15 sec vinyorol vinyora.
A torrentek helyet csak azert kerdeztem, hogy mindketto a pendriveon van-e. Az uj letoltesek es a kesz torrentek mozgatasanak vegcelja is a pendriveon legyen. A torrent fileokat tok mindegy hol tarolod. Amugy nem igazan ertem mi tortenik. Elinditasz egy letoltest, lefoglalja a helyet, tolti tolti, majd mikor atall seedre akkor mi tortenik? A file nincs a pendriveon?
-
degec
senior tag
válaszolok magamnak..szóval több napi kisérletezés után a qbittorrent lineáris letöltés opciója hozta meg a megoldást. jobb klikk a torrentfileon vagy mindet kijelölöd és egyiken csak.. és letöltés sorrendben..
gyakorlatilag mintha ftpznél sorba szedi ezt látni is..nem random irogat össze vissza mint a vadmarha..ergo lassabb eszközök is bírják.üdv üdv és kösz a helpet ! -
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
A haladó beállítások elérése: Beállítások >> (További) Beállítások >> Haladó
Itt kell a bt.sequential_download opciót "true" állásba állítani, filmnézéshez ajánlott még a bt.prio_first_last_piece "true" beállítása (ez nem a shift+f2 lehetőségek között van).
Az útvonalból látszik, hogy ez globális beállítás, nem fogod tudni torrentenként szabályozni. -
-
woodworm
veterán
Nem vírusos? Egy utorrent nevű exe fájlba ki tudja mit csomagolt, köszi nem kérek belőle. Pont erről szóltak az utóbbi hetek hírei és töltsek le egy ismeretlen oldalról egy módosított utorrentet?
(#18002) dokee78
Ha a torrent állapota seed, akkor csak ennyire van igény tőled.[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Először is köszönöm a választ!
A DHT-t alapból tiltsam, vagy az oldal megoldja maga?
Most lehet, hogy félreértelek, de letölteni jól tudok.
A visszaosztás résznél viszont azt látom, hogy Peerek és Feltöltők 0, holott az oldalon látszik, hogy sokkal többen seedelnek egy-egy torrentet. Na, ez miért lehet?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
titán
Tok mindegy hogy allitod be, a zart oldalrol szarmazo torrenteknel alapbol tiltott funkcio. Nyomj jobbklikket barmelyik magos torrenten pl, szurke lesz a dht.
Ha a fo beallitasoknal kilovod a dht-t, azzal csak azt fogod elerni, hogy a nyilt oldalakrol toltott torrentnel megfosztod magad egy csomo peertol.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Nekem se volt különösebb gond de a 8gb-ből ne egyen 6-ot,ez a 3.4.8 hibája,fórumukon is írták csak nem javítják.32 meg kicsit túlzás+felesleges.
Az meg érdekes,hogy 2 hónapig semmi frissítés aztán meg 2 hirtelen.
Qbi meg nem akar visszatölteni és a másik gépet se látja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest