Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
válasz
ignorant
üzenetére
Én kipróbáltam a minolást.
$1500-t invesztáltam be, és 350e ft jött vissza belőle ($1~210 volt akkor amikor eladtam a BTC-t majd a $-t forintért.)
A bruttó profit kb. 35e ft volt, 1.5-2 hónap alatt, amiből ha levonom a villanyt maradt 10-15e ft profitom.
Azóta eladtam a minert 200-ért aki megvette, nem adta el a BTC-t csak most a vége felé, úgyhogy ő komoly profitra tett szert.Az egész BTC egy okosan kitalált piramisjáték, amit a minercégek csak tovább pumpoltak. Átgondolva ezt az egészet, ha lenne egy hardvergyáram ami 10 pénzből előállít egy terméket amit eladhatok 20 pénzért, vagy 2 hónap alatt termel a termék 25 pénzt és nálam marad a termék - tehát nem kell eladni - akkor nem kérdéses, hogy mire megy ki a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Formula-1
- OLED monitor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Mikrotik routerek
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Dell 90W USB-C töltő
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest