Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
parhuzamos
újonc
Dannion, kérlek, indítsd el az app-ot és írd meg itt a pontos óra-percet, megnézem a log-okat. Mivel ez nem hivatalos fórum (mindkét értelmében), én sem hivatalosan vagyok itt, így hivatalosan semmit nem ígérhetek. A többi hibával kapcsolatban sem mondhatok konkrétumot. Még az is lehet, hogy rámszólnak és eltűnök. Just to set the expectations.
The views and opinions expressed in this post are my own and do not reflect the views or opinions of my employer.
-
Rival
aktív tag
Droid? Három tipp:
- Indítás után rögtön válts vissza a kezdőképernyőre, és tapizz ismét a BinX appra. (Bár ezt a hibát a legújabb verzió orvosolta, és már csak a QR beolvasást kell kétszer megrúgni, hogy működjön).
- Ha a rendszerben ki vannak kapcsolva az animációk, kapcsold vissza. (Korábban nekem megfagyott az app emiatt, hibajegyet nyitottam, elvileg ez is megoldódott időközben.)
- Töröld az app gyorsítótárat. (Ha a legfrissebb verziót használod, én leginkább erre szavaznék.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest