- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuckuc
csendes tag
Én is most vettem , játékban (HL2 demo ) nincs utánhánhúzás , eredeti StarWars DVD gyönyörüen megy . Konraszt és fényerő 20 alá állítva is tökéletes , csak a színhőmérsékletet tettem ''reddish'' re. DVI-n keresztül azonnal ment. A driverlemez nem fut le, kézzel fell frissíteni a drivert. (Rajta van csak meg kell keresni , de akkor se ezt vártam volna) . A magyar leírást egy kínai nőgyógyász fordítta németből.
Ja , a driver azt írja ki ,hogy ő egy Fp937 '' +'' nélkül ! Frisseb sehol nincs.
Amit a német fórumon mutattak azt nem láttam , de ha nagyon megnézem oldalt és a sarkokban kicsit füstösnek , sötétebbnek látszik ha nem teljesen szemből látod. 10 órát ültem előtte, szemfáradás 0.
Más....
A boltban nem vettem észre egy alpixel hibát , belül vagyok a 3 napon , Kötelesek visszavenni , cserélni ? Gyors választ várok !
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest