- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen széket vegyek?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Nem nézlek miért néznélek hülyének! Már csak azt mond meg lécci, hogy a csiszolópapír milyen durva volt. Van annak egy száma! Mert nekem is eszembe jutott már, hogy a házamat lecsiszolom fémszínűre, de eddig nem mertem neki állni.
Tudom, hogy a te topicod, de azért feltennék 1 kérdést. Tudjátok, hogy nekem egy fekete oldalplexis morex házam van az a 9000,-Ft-s, Na mármost, ennek az eleje egy műanyag lap (mint nagyon sok háznak) ami fekete. Ha most lecsiszolom, a házam, akkor a műanyagot is átkéne varácsolni valami hasonló színre. Szerintetek ezt hogyan érdemes hogy szép és tartós meg ne legyen nagyon sérülékeny a festék rajta, mert nagyon sokat járok lanozni és szóval sokat van mozgásban.
Köszi! -
ArmanD.
őstag
Szia Bazsesz. Gratula az új ház moddingjához, látom szépen dolgozol és nagyon várjuk a fejleményeket a festést meg egyebeket, bár kicsi(számomra) a ház, de Te szerintem ennek ellenére is át fogod varázsolni valami mérges és ütős moddingházzá amiért majd mindenkinek csak csorogni fog a nyála :DDD
Csak lassan és szépen dolgozz :P
Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest