Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ha légi egységeket szeretnél akkor, War eagle és Skyelf Templar T2re. Az egyik csak földi a másik csak légi egységeket támad és így jól kiegészítik egymást. Area Ice shildet érdemes beszerezni hozzájuk, hogy legyen valami támogató spelled. T3ra Northland Drake (szerintem mindegy melyik affinity) és esetleg Skyelf sage (inkább a képessége miatt szeretjük, mintsem a támadóerejéért). Támogatásnak Ward of the North.
De attól, hogy erős légi egységei vannak a frostnak azért még sükséged lesz földi egységekre is.
T1re már korábban leírtam. T2re lyrish knightot érdemes beszerezni, T3ra Tremor vagy Silverwind Lancers (két nagyon eltérő lap, attól függ mire szeretnéd használni), mindkettő common szóval nem lesz drága.
T4re szerintem már érdemes nature orbot hívni a heal ill az olcsóbb és gyorsabb T4 egységek miatt vagy komolyabb beruházás kell (sok BFPbe kerülő lapok). De ha nem zavar a lassúság (vagy nem számít az adott pályán) akkor használhatsz Construst+Battleshipet is.Ezen kívül vannak még a frostba nagyon jó és igencsak drága egységek, ha hajlandó vagy sok bfpt költeni akkor ezekből is beszerezhetsz párat.
T3ra Avatar of frost és Core dredge, T4re Ironclad és esetleg Dreadnought (lehívása 4 frost orbot igényel!).(#7149) G4ga: Eddig 3 kiadás jelent meg, ezekből a Renegade és a Lost souls esetében minden lapnak két verziója van (affinity). Lényegükben nem különböznek, de kisebb eltérések vannak, amik adott esetben lényeges (akár többszörös) árkülönbséget eredményezhetnek, ezért a kereskedésnél ezekre mindig nagyon figyelj!
Deep oneból szerintem PvEre mindegy ezért inkább az olcsóbbat vedd, Deathgilder és Skycatcher esetében most így nem tudom mi a különbség de szerintem ott sincs lényeges különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 26
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest