- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxdamage
csendes tag
lesz majd benne cápa is a vízben?!
Shark -
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
válasz
Anfänger #40280 üzenetére
Na most lehet én tudom rosszul, de valaki javítson ki ha tévednék. Ha a pb bannol akkor nem tudsz felmenni olyan szerverre ahol fut. De viszont a statot nem fog nullázódni csak egyszerűen nem tudsz csatlakozni sehova sem mert a pb kirak automatikusan. De viszont ha a fairfight bannol akkor a neved mellett lesz egy szép banned felirat és még a stat is lenullázódik. és nem fogsz tudni sehova se menni. És van a 3ik lehetőség amikor statreset és 1nap vagy 1hét játék tiltásban részesül a delikvens. Miután letelt a tiltás, még 2 hétig figyelni fogják, és ha akkor se stimmel akkor jön a végleges bann. de itt van egy leírás is:[link]
-
Maxdamage
csendes tag
válasz
CptAdamica #39456 üzenetére
az biztos hogy most már Sanghaion is felejtős a kopter. eddig ott lehetett vele boldogulni. de most már az összes tetőn lesz.
-
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
válasz
FollowTheORI #37592 üzenetére
-
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
Na ma volt egy jó köröm helivel. Igaz könnyű dolgom volt mert az ellenfél csapatában, sok volt a kemper a tetőn, Mi meg nem igazán hagytuk érvényesülni a másik helit az ellenfélnél. Így hát ezt hoztam össze.
-
Maxdamage
csendes tag
jaja, nagyon kaki a jármű
[link]
-
Maxdamage
csendes tag
Na úgy vagyok vele hogy én is megosztom az egyik meccs eredményét. Hozzá teszem hogy az elején le voltunk maradva, aztán fej fej mellett, és végül győztünk. Íme:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest