Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tudom hogy ez nem piac sem segély topic hanem csak egy szívességet szeretnék kérni nagyon fontos lenne!Gondolom mindenki tudja itt hogy nem rég volt egy on the house-os hét ahol le lehetett tölteni a bf3-at ingyen!,nekem valamiért nem engedte 4-5 napon keresztül berakni a könyváramba valamiért folyamatosan kifagyott ha be akartam rakni,és azokban az időkben volt pont gépújítás és le kellett szednem a procceszoromat mert el kelet adni az új processzorhoz!Na de ez csak rizsa volt volt eddig és,magyarázkodás az lenne a kérésem hogy aki esetleg megunta a bf3-át mind1 milyen lehet premiumos is az nekem adná ajándékba amit tudok érte adni egy pb által bannolt bf3 premium acc!Ez azt jeleneti hogy a pb által védett szerókon nem lehet játszani!Aki még 1x-2x játszani bf3-at annak pont jó ez az ac nekem viszont klánom van és vezetni kéne de bf3 nélkül nehéz!
Aki kérdezni hogy minek még egy acc hogy szét csaljam az egészet?nem engem valami hiba miatt bannoltak és hiába írtam a pb-nek nem tudnak tenni semmit mert nem tudom bizonyítani hogy nem csaltam![EA elismrete hogy....]Köszönöm annak aki tud egyet adni kölcsön v örökbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest