Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyanra lennék kíváncsi, hogy batch scriptből hogyan lehet pl. az egér sebességét beállítani?
Azzal próbálkoztam, hogy Process Monitorral megnéztem miket módosít a registry-be, csak a "RegSetValue" műveleteket figyeltem, majd azokat exportáltam és utána a "reg import" parancssal meg vissza, az értékek át is írodnak(vagyis csak a duplaklikk sebessége, az egér mozgásé nem), de mégsem érvényesülnek.
Ahogy néztem fájlokba nem ír, csak beolvas így gondolom azokon nem kell változtatni, több esetben is működik ez a módszer, csak itt nem.Gondolom az lehet a probléma, hogy nem olvassa újra a beállításokat, valahogy erre kellene rávenni.
Másik kérdés:
Hogyan lehet több fájlt másolni egyszerre, ugyanabba a könyvtárba, ha a "*.kiterjesztés" nem jöhet szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest