- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toggyuri1
csendes tag
válasz
Panthera #1009 üzenetére
Igen. Arra gondolsz, hogy ezt a (linkelt) programot indítsam el felügyelet nélküli módban (ha lehet valahogy) a batch fájlban? Ehez viszont minden program mellé telepíteni kellene ezt is..Bár megoldható. A vezérlőpultot is meg tudom nyitni (appwiz.cpl) csak nem tudok választani a telepített programok közül felügyelet nélkül.
Egy adott programot kellene több gépre feltenni és levenni néha. Ezért kell egyszerűsíteni, hogy az átlag felhasználó is használni tudja. Sok hasonló programot használtunk és ez a batch módszer mindig bevált, csak ebben az esetben szívás a változó könyvtárnevek miatt. És persze, ha más a felhasználói profil akkor is gond. A helyzet az, hogy konkrétan tudom hol van a setup.exe fájl amit futtatni kell, csak mivel mindig más lesz egy mappa neve az adott útvonal végén, így nem tudok abban a mappában lévő exe-re hivatkozni. Egy rejtett elérési útvonalon van, gondolom nem véletlenül, de tudom hogy hol és mindig ott:"C:Program Files\InstallShield Installation Information\{2463D018-F61E-4B5C-A3C9-A158D080ED12}\setup.exe"
Az utolsó könyvtárnév mindig más a zárójelek között. A zárójelek mindig ott vannak. Próbáltam helyettesítő karaktereket adni a zárójelek közé, de valamiért nem ok.Tulajdonképp ez lenne az igazi megoldás, hogy helyettesítem a karaktereket a mappa nevének megadásakor: {2463D018-F61E-4B5C-A3C9-A158D080ED12} erre: {...........) . Mindig egy ilyen mappa van ezen a rejtett útvonalon, úgyhogy semmi akadálya nem lenne a módszernek, És ha több ugyanilyen zárójeles mappanév lenne az sem baj, mert valamelyikben megtalálom ami kell. Szóval, hogyan tudom helyettesíteni az adott karaktereket a mappa nevében? (*.?... vagy valami más módszer)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest