Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toggyuri1

csendes tag

válasz Panthera #1009 üzenetére

Igen. Arra gondolsz, hogy ezt a (linkelt) programot indítsam el felügyelet nélküli módban (ha lehet valahogy) a batch fájlban? Ehez viszont minden program mellé telepíteni kellene ezt is..Bár megoldható. A vezérlőpultot is meg tudom nyitni (appwiz.cpl) csak nem tudok választani a telepített programok közül felügyelet nélkül.
    Egy adott programot kellene több gépre feltenni és levenni néha. Ezért kell egyszerűsíteni, hogy az átlag felhasználó is használni tudja. Sok hasonló programot használtunk és ez a batch módszer mindig bevált, csak ebben az esetben szívás a változó könyvtárnevek miatt. És persze, ha más a felhasználói profil akkor is gond. A helyzet az, hogy konkrétan tudom hol van a setup.exe fájl amit futtatni kell, csak mivel mindig más lesz egy mappa neve az adott útvonal végén, így nem tudok abban a mappában lévő exe-re hivatkozni. Egy rejtett elérési útvonalon van, gondolom nem véletlenül, de tudom hogy hol és mindig ott:

"C:Program Files\InstallShield Installation Information\{2463D018-F61E-4B5C-A3C9-A158D080ED12}\setup.exe"

Az utolsó könyvtárnév mindig más a zárójelek között. A zárójelek mindig ott vannak. Próbáltam helyettesítő karaktereket adni a zárójelek közé, de valamiért nem ok.Tulajdonképp ez lenne az igazi megoldás, hogy helyettesítem a karaktereket a mappa nevének megadásakor: {2463D018-F61E-4B5C-A3C9-A158D080ED12} erre: {...........) . Mindig egy ilyen mappa van ezen a rejtett útvonalon, úgyhogy semmi akadálya nem lenne a módszernek, És ha több ugyanilyen zárójeles mappanév lenne az sem baj, mert valamelyikben megtalálom ami kell. Szóval, hogyan tudom helyettesíteni az adott karaktereket a mappa nevében? (*.?... vagy valami más módszer)

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák