- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy egy hd6850-es 1gb-os radeon kártya körülbelül hány %-al gyorsabb egy nvidia 9800gtx+ 512mb kártyánál.Az nvidia kártya teljesítményét vegyük 100% nak ehhez képest mit tud a radeon?Előre is köszi.
-
kischriss
csendes tag
Szasztok!
Lenne egy problémám egy 9800GTX+ videókarival Ha tudna valaki segíteni, fain lennék!
Két hibát véltem felfedezni!
- Az első, hogy bármilyen gépbe berakom, mindjárt bekapcsoláskor max. fordulatszámon pörög a ventije, és a monitoron nem ad képet!
- Második, ad képet, felfut a win-ig, de a venti fordulatszáma akkor sem csökken, mindvégig maxon pörög.
Lenne valakinek ötlete mi lehet a baj? Sanda gyanúm hogy valami érzékelő elszállt belőle!?
Pleace Help!
Köszi előre is!!!Nem a víz a hülye ha a hal nem tud úszni...
-
k.soma
senior tag
-
Karaya
tag
Szevasztok,
27 ezres kategóriában mi a legjobb vétel , ha a max. felbontás csak 1280x1024 lenne? HD6670?
Ahogy nézem 2D-ben a mostani kártyák alig fogyasztanak: megoldható az, hogy 2D alatt sw-esen lekapcsoljam a ventit? -
R.A.
csendes tag
sziasztok
tudna nekem valaki segíteni??
A kérdés a következő kaptam egy ATI Hd3650 512-es videó karit de cd-t nem kaptam hozzá.
Az illesztő progik amiket netről szedtem mindig megszakadnak telepítő csomag hiba címen mi lehet a gond??[ Szerkesztve ]
-
kiki28
csendes tag
válasz kischriss #9504 üzenetére
tápkábelek rá vannak kötve? nekem is ilyen videókártyám van és nekem is ez volt a baj két db tápkábelt rá kellet kötni és annyi. De ne használd a nélkül mert leég a videókártyád. Ha nincs a Winchestereden olyan kábel akk pár száz forintért tudsz olyan kábel venni hozzá. Ja és milyen tápod van ? mert az enyémet levágta nekem valami power 400W volt vagy mi és nem birta a vidkártyát
-
k.soma
senior tag
válasz kischriss #9517 üzenetére
Mint mindig, most is azt tudom tanácsolni, hogy egy másik gépbe kéne berakni a kártyát.
Szerk.: Most olvasom, hogy írtad még az elején: "bármilyen gépbe belerakom".
Így viszont neked lesz igazad, valami elszállt rajta.[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
-
AMD Pista
tag
Sziasztok!
HDMI kábellel összekötöttem a PC-t és a Tv-t. A handot azt küéön kábellel kell továbítani vagy a HDMI kábel ezt is tudja?
-
AMD Pista
tag
Hol kell azt beállítani, mert kerestem de nemtom?!
-
Bin711
csendes tag
Heló
Adott egy Sapphire Radeon HD3650 (512MB/DDR2) AGP-s videó-kártya.
Már nagyon régóta szúrja a szemem, hogy bármilyen CATALYST-ot szedek le hozzá, bárhonnan, Visiontech 2600XT-nek látja, és aként kezeli a VGA-t. Egyedül a gyári telepítő CD-ről feltett CATALYST (8.1) képes Sapphire Radeon 3650-ként felismerni és kezelni.Linux alatt semmi probléma nincs, ott a gyártó oldaláról leszedett 11.12 gond nélkül megbirkózik a vga-val.
A probléma az, hogy szeretek filmet nézni (1080p-s filmet méginkább) szükségem van az UVD-re, ugyanakkor az újabb játékok már megköveteli az újabb drivert. (Pl.: DIRT 2)
Meg lehet-e oldani, hogy CATALYST szerint is Sapphire Radeon HD3650-em legyen?
[BIOS-t flesselni nem szeretnék]U.I.: Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-- Fölül piros mint vér, középen fehér, alul zöld, miénk ez a föld! --
-
Bin711
csendes tag
Remélem még él ez a topik.
Jól jönne valami segítség pár napon belül.-- Fölül piros mint vér, középen fehér, alul zöld, miénk ez a föld! --
-
agressiv
addikt
-
regener
veterán
Üdv,
teljesítményben megegyezik majdnem teljesen a 2600XT és a HD3650,
nekemis 2600XT-nek látta, de ez könnyen javítható:
Sajátgép-> Jobbgomb: Kezelés
-> Eszközkezelő -> Videokártyák
-> Ott a 2600XT-re jobbgomb Illesztőprogram frissítése
-> Alsó "Keresés a sz.gépen" gomb
-> megint az alsó "Választás a sz.gépen lévő ill. programok közül"
-> Bepipálod, hogy "Kompatibilis hardvereszközök megjelenítése"
-> Majd kiválasztod a jelenleg legfrissebb fentlévő "Ati Radeon HD3600 Series" drivert (nekem a 8.920.0.0 [2011.11.09] a legfrissebb, de lehet azóta van újabb)
-> Tovább: megvárod amíg felrakja
-> Bezárás gombocska, esetleg egy géprestart
Kész -
Mustármag
őstag
Sziasztok
GIGABYTE HD5450 kártyához vennék egy ilyen kábelt itt az aprón, akkor rátudom majd kötni a tv-re?
Idézek:"Fontos: a VGA kimenetnek támogatnia kell a lehetőséget, azaz a D-SUB-on érkeznie kell az analóg jelnek."
Ezért kérdezem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest