Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lézervágás, gravírozás
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celafat
tag
válasz
looser #124719 üzenetére
Köszi, de sajnos más mód nem túl jó, mert az eddigi anyagok is a fb csoportban vannak és ezen keresztül ellenőrzik a munkáját.
Illetve nem tudom mi számít sok embernek, de van kb 30 gyerek. Néha a fb is letiltotta egy időre, hogy túl sok üzenetet küld, pedig csak az anyagot adta le. -
Vakegérke
félisten
válasz
looser #79913 üzenetére
Elhiheted. Amikor leváltottam az ódon vekkert egy elemmel működő, tehát csendes ébresztőórára, gond volt megszokni a csöndet.
Bizonyára tudod, a japánok tücsköt tartottak, vagy talán még ma is tartanak "házőrzőnek". Ciripelt szorgalmasan, a háziak mozgását már megszokta. Azonban ha idegen, mondjuk betörő került a házba, elhallgatott, és mivel a háziak már megszokták a ciripelést, a csönd miatt ébredtek fel, így a betörő lebukott. -
HollyBoni
veterán
válasz
looser #72525 üzenetére
Én csak most olvastam el a teljes sztorit, hogy mikor odaküldted még ment tökéletesen. Én nem venném vissza.
Ja és ezt is írta:
Arra gyanakszom még, hogy mivel ez egy viszonylag "öreg" kártya, megélt több ki-beépítést, ami szükségképpen a panel kismértékű hajlítgatásával is jár, most jött el az ideje annak, hogy "elfáradt" az anyag és valahol megszakadt egy fólia."
Bakker, ő vett használt dolgot, erre előtte is gondolhatott volna.
-
HollyBoni
veterán
válasz
looser #72520 üzenetére
Az én videókártyámról levettem a vízhűtő blokkot tisztítani, visszaraktam és nem ad képet a kártya, meghalt, pedig odafigyeléssel csináltam mindent. Nem egy emberkétől hallottam már PH-n hasonlót, én simán el tudom képzelni hogy hűtő b*szogatás miatt szemetel a kártya.
Ezek olyan dolgok mint hogy régen kikapcsolom a gépet, kapcsolnám be, elszállt a ram, vagy VGA. Emberi halandó nem értheti meg miért.
Én is kerültem hasonló helyzetbe mostanában, küldtem egy alaplapot amire azt mondta a vevő hogy szar és be sem kapcsol a gép, én visszavettem az alaplapot mert tudtam hogy semmi baja. Visszaküldte és természetesen tökéletesen ment. Te esetben nem biztos visszafizetném a pénzt, esetleg nincs róla bizonyíték, kép akármi hogy ment mielőtt elküldted?
-
Rivaul
addikt
válasz
looser #72517 üzenetére
Nehéz a dolog.
A kártyát ha postáztátok akkor történhetett baja. Ha személyesen akkor a szemetelés nem az aktív venti be nem kapcsolása miatt kezdődött el. Mivel a hiba bizonyítható 2 nap után így most te vagy kellemetlen helyzetben. Lehet ő főzte meg de ez soha nem derül ki. Sajnos jóval körültekintőbben kell üzletelni az ilyen esetek miatt. PM-ben adok pár tippet ha szükséges. Ezen kívül nagyon régi acc-od vankellemetlen de én nem rontanám egy ilyen üzlet miatt (nekem ez nagyon fontos) és lenyelném a békát megjegyzések nélkül. Mindemellett sajnálom a dolgot mert mai világunkban érzékeny dolog egy ilyen anyagi kiesés
A kártyát kérd vissza, kis ráfordítással még javítható és ilyen értéknél van is értelme.
-
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
looser #72510 üzenetére
Ilyen sajnos nincs, itt van leírva ezzel kapcsolatban minden. Talán szakértő vagy szakszervíz véleményét lehetne kérni az ügyben - persze az nincs ingyen.
-
spista222
addikt
válasz
looser #28717 üzenetére
CD-ről bootolósat nem tudok, szerintem linux live alól is meg lehet csinálni.
Én máskor úgy csináltam hogy volt egy HDD-m amin volt Windows és HD sentinel.
Egyszerre több felület tesztet is futtathatsz (pl írás) párhuzamosan én 6 db hdd-t aggattam egy P5Q-raés mentek párhuzamosan. így 6 HDD vel végzeztem 1 HDD időtartam alatt.
Utána kipróbáltam a 6 HDD mire képes RAID-ben1, 2
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Nők, nőügyek (18+)
- Minden, ami hőszivattyú
- GTA VI
- PlayStation 3
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Lamzu Maya (Cloud Grey) / 1 év Garancia
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X + RTX 4060 + 32GB DDR4 + 1TB M.2 NVMe SSD! GARANCIA/SZÁMLA!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest