Hirdetés
Aktív témák
-
Hybryd
tag
válasz
jozsi252 #45354 üzenetére
Na, megnéztem, szerintem ez nem összemérhető - haveroknak egymás közt, rangsorolni OK, de "rendes" gépíráshoz nincs sok köze. Folyamatos, összefüggő, értelmes szöveget kellene megnézni, írásjelekkel, nagybetűkkel stb. és a papírt nézve, nem a monitort - azt akár ki is lehet kapcsolni.
Amúgy nekem is dupla akkora sebességet adott (pedig ez egy sz.r, nehezen járó, ezeréves billentyűzet), mint amennyit gondoltam magamról.Ja, typerace-t is próbáld ki
-
Hybryd
tag
válasz
jozsi252 #45351 üzenetére
Itt valami nem kóser... ez nagyon magas érték. Anno középsuliban tanultam gépírni, oké hogy nem hivatásos profik lettünk de a végén a jobbak 1800-2000 leütést tudtak / 10 perc, szerintem egy gépíró csinálhat olyan 3000-et 10 perc alatt, de passz. Persze az elgépelések száma nulla kell hogy legyen.
-
-
Hybryd
tag
Sziasztok!
Próbálom itt is, hátha a nagy pörgésben hamarabb lesz eredmény mint a szaktopikban.
Van egy olyan problémám, hogy QuakeLive-ban akárhogyan szeretnék játszani (mindegy hogy gyakorlás botokkal vagy rendes online meccsek), ha indítanék egy játékot, mindig ez a hibaüzenet fogad:Core entry point missing
Mit tudok ezzel tenni?
(Techsupportnak írtam, az általuk ajánlott "töröljem a fájlokat a gépről és töltsem le újra"-dolgot már csináltam, ugyanaz az eredmény.)
A gépem nem egy mai csirke de simán futnia kéne (Athlon ~1,1GHz GF4 Ti4200, 512 RAM, XP SP2) -
Hybryd
tag
válasz
RootRulez #22037 üzenetére
szia
igen, erről van szó, hosszú sípok követik egymást folyamatosan
viszont az a fura hogy a ramokhoz hozzá sem nyúltam és másik slottal való csere sem segített - de majd játszok ezzel még egy kicsit
Na meg nem hirtelen jött a probléma, hanem úgy jutottam el idáig hogy egyre ritkábban akart bekapcsolni a gép (ventilátorok felpörögtek de nem volt szimpla bios beep, se semmilyen), vagy ha bekapcsolt, nem sokkal a bekapcs után egyszerűen elment a kép egy nagyon halk kattanással a gépházban (ventik mentek), olyan volt mintha áramszünet lett volna. Van hogy bejelentkezésig eljutottam, van hogy rá két perccel. Van hogy usb eszközök nélkül bírta pár percig, azokkal el sem indult (usb hónapok óta szarakodott). -
Hybryd
tag
Sziasztok!
A folyamatos hosszú sípolások sorozata bekapcsoláskor (bootolás helyett...) milyen hibára utal?
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből