Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz Zolee11 #81794 üzenetére
Az én leendő b550 pg riptide deszkámnak ilyen táblázata nincs, nekem az van megírva, hogyha használom a második m.2 slotot akkor a 6ból 3 sata portnak szia van. Nem akarom használni, nekem kéne 6 sata meg 1 pcie x1 tv tuner.
Azok mennyi pcie sávon osztoznak, kivel, meg mennyi sáv kapható a sarki B550 butikban????ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
veterán
válasz Zolee11 #81794 üzenetére
Köszönöm!
Mi van akkor, ha van kettő darab m.2 a lapban és szeretnék használni kettő darab PCIe x1 bővítőkártyát? Van egy sejtésem, hogy nagyon lelassulna az a második m.2 foglalat, vagy egyáltalán nem is működne?
Szerk.: egyébként így néz ki az útmutató teljes oldala, rajta a PCIe sávokkal.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
MrDerekas
addikt
válasz Zolee11 #62455 üzenetére
Erős fényű lámpával világítva nézz bele a pci-e slotba, nincs-e legyűrt érintkező, ipari maradék, madáreledel, akármi benne
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
batman.
senior tag
válasz Zolee11 #62455 üzenetére
A táp vagy az alaplap, vagy mindkettő, vagy megsült, vagy magától, vagy a bolygók együttállása... tette tönkre a VGA-t.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Zolee11 #62452 üzenetére
Hát éppen azért lett volna szerencsés, ha egy helyre szól, hogy nem te szívsz vele.
kb. 2-3 éve volt egy hasonló esetem, ott az alaplap volt a hiba oka, persze a vga is kipurcant az első hamar, a második pár hónap után. A táp volt a fő gyanúsított, első körben cseréltem is (azóta sincs rá panasz másik gépben) de a második vga meghibásodás után vittem az alaplapot is, amit végül kicserélték gariba, és azóta nincs baj azzal a konfiggal. Legalábbis nem tudok róla. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez a probléma.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Zolee11 #62450 üzenetére
Véletlenül nem ugyanaz a forrása a lapnak és a VGA-nak? Egyszerre küldeném gariba, úgy hogy leírok mindent. Nyilvánvalóan a VGA-val van valami, de elképzelhető, hogy a lap nyírja ki.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Zolee11 #62444 üzenetére
Szia!
A memória miatt elsőre nem aggódnék, ez a jellegű „hiba” általában erősebb bepattintás után megoldódik. Ha hasonló probléma van akkor sikeres indulás után be szoktam lépni a biosba és mentek. Tudom, hogy ez nem feltétlenül „szakszerű”, de én babonás vagyok, és megszoktam. Általában bejön, ha nem valami nagyobb hiba az ok. Bogyó bá' kérdezte már a tápot én is csatlakoznék: milyen táp, mennyi idős?
(#62448) MrDerekas magasan vanBa-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MeroM
senior tag
válasz Zolee11 #62434 üzenetére
nekem most a 1050ti csinált hasonló dolgokat, dvi, HDMI használatban amit észrevettem: ha lehúzom a hdmi t akkor semmi hibát nem generál, ha rá van dugva néha csinál olyat h elmegy a kép gépen reset gomb és 3 sípolás. Megmozgatom a vga kártyát utána jó, lehet h a slot kontaktos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest