Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
Crossfit007 #47929 üzenetére
A proci hogyan tud droppolni? A lap feszszabályzói droppolnak, de nincs ezzel semmi gond, adj két századdal többet a BIOS-ban a proccnak, ha valamiért ez a drop túl nagy, és akkor ki van küszöbölve! Megértem, h frusztrált vagy, 990FXA-tól igazán elvárható lenne, h ne legyen (ekkora) vdrop, de a vdrop csak hosszú távon okoz problémát azzal, h nem tesz jót a proccnak, de mire leharcolod a procit, évek is eltelhetnek. Kár ezen aggódnod! Az idle feszeket, meg a BIOS PC health menüjében ellenőrizd, komoly eltérések lehetnek a menüben megadott és a valós értékek között!
Ha problémát okoz a vdrop, mert hibázik tőle a procc, vagy megemeled a feszt, h kompenzáld a feszültség esést, vagy visszaveszel a tuningból. Nekem volt egy marha drága Evga 680i lapom 2006-ban, irtó pipa voltam, h nagy a vdrop, azóta olcsóbb lapokat veszek...Ezen kívül lehet még szenvedni ellenállások grafitozásával, de azzal sokkal hamarabb kinyírhatod a proccot, mint a vdrop-pal.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest