- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz outsiders #61990 üzenetére
https://photos.app.goo.gl/bd960ShqMw5NVi272
Nekem ez 30-ba volt. 4 db csomag az első kettő ajtóra. Lite azt mondta hogy átkúrt@k vele. Ami kellett volna már nem tudott hozni...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
zsolt19900
őstag
persze ha fusiba van csinálva akkor körberöhögi mindenki ezeket az árakat
de ha számlás papíros stb. stb. ami után kb a fele marad meg zsebben az embernek -és az ugye ki tudja mi felé oszlik- akkor "sajnos" lehet reális az árazásde ha van garazsad vagy udvarod stb. stb. vagy haver esetleg, akkor még kezdőnek is pár napos munka és megvan.... legalább az ajtókárpitnál te töröd le a bolháidat és te pótold őket, és magának -legalábbis én- néha jobban megcsinálja az ember, mint egy olyan aki monotonban űzi az ipart
persze ha nincsen semmiféle lehetőség ill. ismerős aki kicsit is ért hozzá akkor szakműhely.... ott ott lehetsz, nézheted sasolhatsz, aztán max másodjára ha lesz helyet és érzel rá affinitást akkor majd belevágsz te magad
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
pengusz77
senior tag
Szerintem a fejegység beszerelés sok. Nem tudom a piaci árakat, csak egy hangszóró beépítése (bekábelezése) nekem kb. ötször annyi idő volt, mint a fejegység cseréje (én magamnak csináltam, tehát nem vagyok profi benne). Amikor másodszor csináltam, az arány kb ennyi maradt, a fejegység csere max 10 perc volt. (elsőre mondjuk fél óra). Ettől még lehet ennyi az ára, ezt nem vitatom.
A "bitumenlap" konkrétan milyen anyagot takar (árajánlatban benne volt gondolom), és hány négyzetméter?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az a bitumenlap vagy kis felületű, vagy szerény minőségű, vagy mindkettő.
Ocaviám két ajtajára 40000 Ft anyagárat számoltam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest