- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lusu
aktív tag
válasz LógaGéza #53891 üzenetére
Viszont a Bit Ten-nek és sok más hangprocinak van optikai bemenete. Tablet, USB to s/pdif, proci, és akkor D/A konverzió elvileg csak egy lesz.
Ezeken a dolgokon én is gondolkoztam már, csak nem tudom melyik komponens mit tud elrontani vagy befolyásolni a hangon? De gondolom USB - s/pdif átalakítóból valami profi cucc kellene, kérdés, hogy létezik-e ilyen?
Viszont előny lenne, hogy az USB kábel ahol jelromlás valósul meg, lehet rövid mert egy kis átalakító akár a fej mögött is elfér. Az optikán elvileg nem lenne számottevő romlás a csomagtartóig és bárhol vezethető lenne. Aztán a procit már megint csak össze lehet kötözgetni 20-30cm RCA-kkal, amit akár ötszörösen is betekernék fóliával ha segít rajtaNem olvastam utána sehol, de ha járható út, akkor elfogadható pénzből akár nagyon jó minőséget is össze lehetne rakni, gyakorlatilag bármilyen formátum lejátszására.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest