- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz shteer #21431 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy vajon észreveszel-e különbséget ugyanazon nyomóval,mert szerintem nem. Kb. 5-6 féle kábelem volt már nyomó és erősítő között, de üssön valaki tarkón szénlapáttal ha ott kellett volna lennie akármilyen különbségnek.
kavics325i: Részben értem, és egyetértek a mondandóddal, autóhifi terén én sem látom értelmét több ezer forintos nagyságrendű kábeleknek, mivel az autóban lehetetlen létrehozni azonos hallgatói közeget, így egyazon kábel is teljesen más és mást mutat egyazon rendszeren.
Pl. vettem 30ezres RCA kábelt, beraktam,hallgattam, jó szép,nagyobb tér,dinamika...viszont, ahogy beindítottam az autót, nem hogy jobb nem volt, még majdhogynem rosszabb is mint az ezer forintos rca kábelem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest