Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
Avicularia #7 üzenetére
Digitrendes cuccot le lehet foglalni interneten úgy, hogy érte megyek, vagy e-mailben kell őket
szépen megkérni, hogy rakják félre? -
Club
őstag
válasz
master bud #44 üzenetére
Gondolom nem egy 50-60k-s kameráról van szó.
Na most innentől kezdve -
master bud
tag
Hali,
én a redcoon.at-től rendeltem egy videokamerát egy bécsi ismerősömön keresztül, utánvéttel fizette, gari minden ok, csak portugál a használati utasítás. A szállítás 2 hetet csúszott viszont a M.o. árhoz képest 220 ezerrel volt olcsóbb a kami.
Szóval nekem bejött a redcoon.
mb -
Allien
veterán
Nem tudom, miért érné meg KINT vásárolni kommersz cikket??? Ha bedöglik, mit kezdesz vele (most hagyjuk a süket dumát, tehát EU-ra szóló gari az még nem létezik nálunk, sajna)! Szvsz, csak olyannak éri meg, aki havonta legalább 2x kimegy más oknál fogva. Ezen kívül, itthon sem drágábbak a digit fényképezők! Csak körül kell nézni, és nem a legdrágább helyen nézni! Jó, elismerem, lehet spórolni kb. 3-5 E HUF-t MAXIMUM!!! Persze, ez kategóriától is függ, minnél drágább, annál nagyobb a külömbség is. DE NEM annyival, hogy megérje kint venni, hiszen a vonat sem ingyé van.
-
lesaux
veterán
válasz
Avicularia #37 üzenetére
Köszi mindenkinek, lehet, hogy akkor inkább kimegyek, bár az se olcsóbb...
-
lesaux
veterán
Tud itt valaki németül? Hogy lehet a Digitrendből on-line vásárolni? Hogy kell fizetni, és milyen
pénzben? -
lesaux
veterán
válasz
viharhozo #32 üzenetére
Igen, meg más baj is van vele. Csak dombornyomásos kártyával vagy átutalással lehet vásárolni.
Vagy kihozza a posta, vagy nem. Ha kihozza, vagy azt hozza ki, vagy nem. Ha azt hozza ki, vagy
össze van törve, vagy nem. Ha nincs összetörve, vagy m?ködik, vagy nem.
Inkább ehhez a 103 ezerhez hozzácsapok még 12-t, besétálok egy boltba, és megveszem ott. -
SzlobiG
félisten
Ostrákba se olcsóbb minden nehogy félreércsétek ott is az az olcsó ami pont akciós a pl: az étel drágább mint nálunk, az elektrónikai cuccok kicsit olcsóbbak attol fűgg hol veszed, de pl: Faterom most hozott egy bőr széket kint 10E ft-volt itt meg ugyanaz az Inter Sp@ar-ba18e Akcióba.
-
Notes
senior tag
Hát hardverért tényleg nem éri meg kimenni. Amiket néztem vagy ugyanannyiba, vagy többe kerültek kint.
-
Ergil
aktív tag
Szia!
Két dolog:
Ha vonattal mész, a retúrjegyedet használhatod Bécsben a tömegközlekedésre (napijegyként funkcionál)
A másik, készülj fel, hogy VISA kártyával sokszor elég nehéz fizetni, beleértve az Electron kártyát is. Mindenütt a Maestro az elterjedt. Ezzel különösen a MM-ben szívtam, ahol credit kártyát sem akartak elfogadni csak debit kártyát. Azt mondták ott az előtérben az automata, vegyek ott ki készpénzt...Na azon lehet igazán bukni. Erre készülj fel.
-
redcoon GmbH
Firmensitz:
Bösendorferstraße 9
1010 Wien
Bővebben: link
Az impresszum ugyanúgy vagy hasonlóan van németül, mint angolulOtt volt a ''suchen'' alatt (kereső alatt).
Üdv: balu -
lesaux
veterán
Ennek a boltnak (Bővebben: link) tudja valaki a címét? Sajnos azóta
sem tanultam meg osztrákul.
És ha egy moderátor erre jár, kiszedhetné a sortörést a linkbôl, amit ez a tetves Macintosh
belerakott, mert így 404-et mutat. -
Mike T.
tag
És PC-hez érdemes kinnt vásárolni?
Ha igen, hol? -
gorlin
őstag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat, de hogy mondjak egy még borzasztobbat :vonattal akarom megkísérelni a túrát.
Lehetetlen ?Nagyon el vannak dugva az általatok említett boltok??
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
válasz
duracell89 #11 üzenetére
Hé, Jerry, ott a szmájli!
-
Manta
tag
www.digicamabholshop.at, könnyű odatalálni, előtte neten foglald a terméket.
www.geizhals.at-n nézelődj, MM-okat felejtsd el. -
szasza_xp
senior tag
Osztrák Metro az is olcsóbb
-
Avicularia
veterán
ezek szerintem a legjobb boltok,jó a peluga is de ezek általában olcsóbbak kicsivel
(nem mindig)
digitrendnél nem nagyon lehet parkolni,célszerü mindegyiknél lefoglalni a cuccot ,mielőtt mész érte
Media Marktban kint sem érdemes vásárolni,ugyanolyan drága mint itthon
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
Köszönöm,és tud valaki Bécsben egy megbízható boltot,mert ez könnyítene az ügyön
-
Menotti
aktív tag
http://geizhals.at/ -itt is nézz körbe
-
gorlin
őstag
Hát megnéztem a Sony amit kinéztem itt 699 németországba 475.
Ez rettentően jó
Rossz helyen keresgélek ausztriába vagy a mediamarkt nagyon drága.mit ajánlatok
Hova érdemes kimenni? -
gorlin
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ide a közelbe hova érdemes kimenni digitális fényképezőgépért.
Mert azt látom,hogy legalább 35000 Ft al olcsóbb mint itthon.
Tehát a kérdésem az , hogy a Média Markt ban érdemes-e vásárolni vagy van egy nagyobb fotós üzletlánc ahová érdmesebb menni.
A másik hogy Bécsben van e Média Markt mert nem igazán találtam meg a neten.
Aki már ment ki ez ügyben fényképezőgépet ,ha lehet irja meg érdemes e kimenni ,vagy hogy ő hol vásárolt
Köszönettel :Gorlin
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest