Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
Vettem egy ilyan kártyát,de nincs hozzá egy darab driver cd sem.
Ha valakinek van ilyen karija, és megvannak a CD-k,akkor az szóljon pls.,mert nagy szükségem lenne rá .
Minden megoldás érdekel,csak meglegyen végre . -
george11
addikt
Az EAX4.0-t valahogy majd kibírom
De ettől függetlenül jó kis zajkeltőnek tűnik.
Kíváncsi vagyok,mert eddig egy Philips Acoustic Edge volt a gépben, remélem azt a szintet megüti azért,vagy legalább megközelíti -
george11
addikt
Menet közben megoldódott a probléma,mert az Extigy elkelt.
Szal,ha minden jól megy,akkor jövőhéten érkezik postán az Audigy2 NX. Remélem jó választás lesz.
Amúgy ez többet vagy kevesebbeet tud,mint mondjuk egy au2ZS? (bár majdnem tökmind1,mert nem akarok PCI-os hangkártyát többek között helyszűke miatt) -
george11
addikt
Hello mindenkinek
Remélem tudtok segíteni,mert sehol sem találok érdemi infót a dologról ....
USB-s hangkarit szeretnék venni. Már van 2 variáció,hogy milyen legyen,de nem tudok dönteni. (árban nagyjából ugyan annyi mind2, szóval az most nem számít)
Zene,játék, és film a 3 fő csapásirány, szóval mindenre kell...
Az első versenyző az SB Extigy, a második az Audigy2 NX.
Namost az extigy elvileg többet tud,és sokkal szompatikusabb is,viszont csak USB 1.1-es, és olyasmiket olvastam róla, hohy emiatt játékra nem feltétlen ajánlott,mert kicsi a sávszélessége,és emiatt ''akadhat'' a hang.
Most lehet,hogy ez egy emeletes baromság,de mindenesetre valami Creative support-os oldalról volt beidézve.
Ha valakinek van ezzel tapasztalata az nyugtasson már meg, vagy adjon tanácsot,vagy mittomén,mert az Extigy-t a mai nap elviszik,ha nem ''csapok le'' rá.