Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Jól gondolom, hogy az X96 S905X dobozba microsd kártyát tudok beletenni?
-
Black Dragon
addikt
válasz blakey #60216 üzenetére
A beállításokon belül valamiért sehol sem találom, de ezt majd igyekszem klsőbb megtalálni. Most már vagy fél órája be van kapcsolva nálam, az LG tv-n a box és semmi színváltás vagy komoly hiba. Igazából attól tartottam, hogy a box netán hibás vagy valami ilyesmi, de akkor kezdek megnyugodni, hogy nem az a ludas, mert a többit némi időfordítással akkor meg tudom majd csinálni.
Köszönöm a linket, a jövőhét elején akkor veszek hozzá egy sd kártyát aztán megpróbálom felpattintani rá a rendszert, hátha utána már tényleg jobb lesz minden és csak az RGB-t kell megtalálnom.
PS: a playback menüpont alatt találtam olyat, hogy HDMI self adoption, ez jó valamire?
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz junkpod #60214 üzenetére
A problémám az, hogy X96 S905X boxom van, csupán elírtam, bocsánat... ráadásul 2Gb/16Gb-os verzió.
LibreElecet ráraknék szívesen, ha egy tapasztalt kolléga leírni vagy belinkelné nekem, hogy hogyan is kellene véghezvinni, legalábbis nagyon hálás lennék érte! Külföldi fóumokat és egyéb leírásokat már találtam, de egy értelmes magyart még nem nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz Black Dragon #60212 üzenetére
További dolog, hogy most rákötöttem az LG TV-mre (LF652V), ugyanaz a HDMI kábel, netkábel, beállítás módosítás nélkül elindítottam KD PLayerben egy random filmet és bár látok némi "akadást" a filmek közben, gondolom ez fps drop vagy hasonló lehet, de ez még a nézhető kategórián belül van. Mi lehet akkor a gond? A Philips tv típusa PFL9704H/12, és nem tudom elhinni, hogy ennyire használhatatlan lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz blakey #60210 üzenetére
Végre sikerült egy LAN kábelt rádugra a médialejátszóra és elindítani rajta a hálózati lejátszón lévő filmeket de valami nagyon nem jó és nem tudom hol lehet a hiba. Egyrészt, a kép eléggé szaggat, eléggé élvezhetetlen módon és nem tudom, hogy a doboz hibájából vagy a net lassúsága miatt. Utóbbira kevesebb esélyt látok mivel a többi tv-n ez a jelenség nem jön elő, pedig wifin keresztül játszom le az összes filmet.
A másik, hogy sajnos mégsem múlt el ez a színváltásos hülyeség, megint jött a zöld képernyő és a fos kép, majd cirka 15mp elteltével visszaváltott. Amit említettél RGB színbeállítást hol találom meg a beállításokban? Próbáltam keresni de sehol sem találtam.
Továbbá ezt a LibreELEC programot hogyan rakjam rá a boxra? Már letöltöttem az USB-SD kártya kreáló toolt de az nem volt világos, hogy a hordozható eszközre csupán rámásolja a programot és onnan telepíti a boxra vagy folyamatosan az eszközről fogja futtatni azt?
Hálás köszönet!
-
Black Dragon
addikt
válasz SunMount3r #60200 üzenetére
Köszönöm a tippet, délután megnézem!
-
Black Dragon
addikt
Hali all!
Sikeresen megérkezett az X96 S905W-s dobozkám amit úgy éreztem sikerült beállítanom (egyelőre csak az alap android verzió van rajta) de random módon előjön az alábbi hiba:
Nem tudom mitől jön elő, mi lehet a hiba oka, de rendesen megy minden, egyszer csak zöld lesz az egész háttér majd előjön ez a fosszínű, nem tudom minek nevezhető jelenség, majd egy idő után visszaáll és megint előjön.
Továbbá tudnátok némi helpet adni, hogy mit lenne érdemes feltenni ehhez a media playerhez, mit állítsak be stb...kezdő vagyok még ilyen téren, de ahogy néztem sokan használtok ilyet, hálás lennék némi tanácsért.
Köszönöm!
-
Black Dragon
addikt
Skacok, ezt az X96-os boxot néztem ki aliexpressen: [link]
Ez a mesuvida jelent bármi rosszat az X96 előtt amitől félnem kellene? Visszajelzések alapján a termékkel nincsen probléma, árban is elég jó, billel együtt 42 dodó. Ha szerintetek oké akkor rendelem is.
-
Black Dragon
addikt
Hali all!
Szükségem lenne egy olyan médialejátszóra ami az alábbi szempontokat kielégíti:
1. otthoni (belső) hálózatot lássa, onnan a médiaszerverről le tudja játszani a filmeket/sorozatokat.
2. Támogassa az ehhez szükséges formátumokat (mkv, mp4 stb..)
3. Ne legyen drágaLényegében csak erre van szükségem, az a tv amihez kellene nem játszik le mkv formátumot, sajnos túl régi a készülék ahhoz, ezért lenne szükség egy ilyen dobozkára ami azokat le tudja játszani a WDMyCloud-on keresztül. Amennyiben érdemes még más szempontot is figyelembe venni egy ilyen vásárlásánál kérlek jelezzétek, de nem lesz sem hangrendszerre kötve sem 4k-s tv-re, sima 1080p philips tv.n lenne használva, lehetőleg hdmi kábellel.
Nem ragaszkodom egy márkához sem, amelyik szerintetek a legjobb választás azt küldjétek el.
Köszi all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest