Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Igen,a 600-assal szemeztem sokat csak nem találtam olcsón használtan,néha bolti ár alatt pár ezer forinttal hirdetik meg.Viszont az kicsit túlmenne a kereten amit szántam rá idén.De ha abba a kategóriába nem boldogul egyik se a hd hangokkal rendesen,akkor lehet inkább eltolom a vásárlást jövőre és veszek egy 600ast majd.Jelenleg a beépített tv lejátszó után szerintem mindegyik előrelépés lenne.
-
Konfigos
őstag
Nos kicsit átnéztem a dolgokat de nem tudok dönteni.Abba már biztos vagyok hogy elég nekem egy olcsó lejátszó most,viszont van több kiszemelt is.Van a dune 101,WD live hub 1tb-os vinyóval,és a sima wd live stream(ebből nem tudom melyik gen-t kellene választani ha ez lenne a befutó).Van bármi komoly hátránya egyiknek a másikkal szembe?Legjobban a live hub tetszett meg a vinyó miatt,de nem tudom hogy a lejátszó része van-e olyan jó mint a dune vagy a sima stream,árba viszont elég jó ahhoz képes hogy van benne egy 1tbos vinyó is,úgymond sokkal jobban megéri mint a másik kettő 18k körül.Dune 101nél amit korábban említettek hd hangok kicsit zavaró,mert ha már az erősítő tudja ezt,szeretném megfülelni mégis mekkora a különbség egy dolby után legalább egyszer azért,wdknek nincs ezzel baja?
-
Konfigos
őstag
Éppen ezt a cikket olvastam most,így már kicsit tisztázódtak a dolgok a fejembe.Hát ha 25 volt az új ára akkor annyira nem tűnik már jónak a 18..A nagyobb verziót találtam meg avxen hogy volt hirdetve 1 hete 25ért és elment,azért gondoltam hogy a 18 akkor még jó lehet ezért.Popcorn a210et is eladót 25ért.Azt hiszem majd este jobban beleolvasok ezekbe,nekem igazából nincsenek nagy igényeim ezek a gépek teljesen megfelelnének a célnak ha minden igaz.(popcornba az tetszik hogy van itthon nagyobb 2.5 és 3.5 vinyóm is ami csak úgy lézeng,többi adatnak még nem néztem utána)
Mod: Köszi a linkeket és a segítséget,ma nekiülök majd egy gyorstalpalónak a témába!
[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
Üdv
Nekem van egy LG 50PB660V-m és egy Onkyo nr-807 vasam.Eddig a tv beépített lejátszóját használtam hogy usbről filmeket játsszak le,de gondoltam beruházok egy asus O!play mini v2-re.Nagy butaság lenne?
Főleg a hang a gondom a mostanival,mert a tvt nem tudom csak optikaival összekötni a vassal,és jobb szeretném hdmi-vel,tehát az elsődleges nekem a hang lenne nem a kép,és ahogy néztem ez a lejátszó lényegébe minden hangot megeszik és kivezérel megfelelően.Ha van más javaslatotok ebbe az árkategóriába várom az ötleteket.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- CNC topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok