Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1q2q3q
csendes tag
Na egy kicsit játszadoztam a dolgokkal.
1, kicseréltem a hdmi kábelt -> fehér pöttyök megszűntek
2, a videó beállításoknál váltogattam a frekvenciát 60hz és 50hz között -> átkapcsolom 60-ról 50-re, majd vissza és voálá, máris olyan szép éles lesz a kép mint a wdtv-n megszoktam! -
1q2q3q
csendes tag
Hát azért az nem biztos, hogy minden mediaplayer ilyan szar
Nekem eddig sima rev.1-es WDTV-m volt. Ezzel hajtottam egy 720p-s projektort. Minden szép és jó.Ehhez képest bármikor kapcsolom be a Dune-t, valahogy nem élvezem annyira Elképzelhető, hogy a Dune-nek élethűbb a képe és csak én szeretem a WDTV-s képet....
Most már én is nagyon gondolkozom, hogy visszaviszem és kipróbálom a Netgear 550-et. -
jpeetr
aktív tag
Azért ez kicsit druva.
Nem véletlenül demóznak általában DUNE cuccokkal, a többmilliós RUNCO vásznakon meg projektorokon.
Nekem Pana plazmám van, de nem tudnék panaszt mondani a kis Lite 53D-re.
Egyébként a plazmáknak alapból nem olyan kihívóak a színei. Ezért is szokták azt mondani, hogy színhűbb sokkal. A LED-ek és LCD-k színe általában túlszaturált.
Mikor olyan sárga egy ember bőre a valóságban? Kínaiakat kivéve... -
canniball
nagyúr
"...ezek szerint olyan készülékeken dolgoznak jól ezek a lejátszók, amelyekhez tök feleslegesek, lévén van bennük saját lejátszó is, szóval nem nagyon értem a lényegüket."
Az én TV-mnek nincs saját lejátszója és jól dolgozik vele az AC Ryan Mini.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest