- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz ivógéptanács #24149 üzenetére
2 gépből remek statisztikát lehet készíteni
-
Khelben
nagyúr
válasz ivógéptanács #24152 üzenetére
Van olyan, ami elmegy akár még többet is, persze. Csak egyrészt ritka, másrészt ha nem is megy tönkre, azért sorra jönnek elő a használatból eredő olyan hibák, amik magát a használatot teszik kellemetlenné. Lehet, hogy nem esik szét a zsanér, de eltörik a fedőműanyag. Lehet, hogy működik a billentyűzet, de hiányzik 1-2 gomb. A kijelző is megy, de mondjuk foltos lesz. Ésatöbbi.
[ Szerkesztve ]
-
steelsec
aktív tag
válasz Khelben #24153 üzenetére
5 éve használom már a k52jr-em. Ennyi idő alatt annyi gond lett vele, hogy a zsanért cserélni kellett, a burkolattal együtt 18k ért megvolt(3,5 éves korában), ami nem összeg. Az akkuja nyilván kuka, de az nem is elvárás, sajnos a technológia nincs azon a szinten. Igen, most már csere érett, de a családban lesz aki még sokáig fogja boldogan használni.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Van valakinek olyan gondja ,hogy a tapipad nem akarja bevenni a dupla koppintást? Csak úgy megy ha ténylegesen kattintok. Smart gesture fent van be is van állítva miután rámentem ,hogy alkalmazza megy is kb 2-3 alkalommal utána újra nem csinál semmit. Sima kopp megy csak a dupla nem. Win10-et használok.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
félisten
válasz ivógéptanács #24152 üzenetére
Te is a lényeget nem érted meg...
Meg van minden esélyük, hogy elmenjenek csak sajnos a nagy számú mintavétel nem ezt mutatja. És mivel itt a témában az emberek bő 80%-a több évre tervezi a gépet és az utolsó fillérjét is elkölti így nem opció az akár évente ráfizetéssel újabbra csere vagy a teljesen nulláról új vétele. -
félisten
-
Bkrisz9
őstag
válasz Gergosz2 #24158 üzenetére
Legújabb driverrel amit találtam nem ment,win 8.1-es driverrel sem. Minden más működik csak a dupla kopp nem (zoom,görgetés stb.). Win. Updatesel működik de akkor meg két ujjas görgetés nincsen. Nálad ha jól olvastam driver gond volt. Én 3 drivert próbáltam de egyikkel se jó a windowsossal meg a görgetés rossz.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
ivógéptanács
tag
válasz szabonagyur #24157 üzenetére
Hú lehet hogy fogyatékos vagyok, de mit nem értek ill. erre miből következtettél ? Na mindegy, mert ugye pont azt mondom hogy a többség hosszú távra gondolkozik, (én is) és nem kell azt sulykolni hogy ez felesleges mert 1, max 2 év múlva minden nap ajándék, hogy a Te szavaiddal éljek.
-
félisten
válasz ivógéptanács #24162 üzenetére
Ezt nem erted meg pontosan, hogy ezek a gépek a minőség miatt nem biztositsk semmire.. Na mindegy nem tudok mit tenni azzal aki Ennyire elvakult.
-
jety91
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy ASUS X550JX-be szeretnék vásárolni 4 GB ramot. Asus honlapját olvasva sima DDR3 memória megy bele, nem DDR3L. Tudnátok valamit ajánlani pcx.hu-ról (márkát), amivel biztosan működni fog? Innen rendelek magamnak még pár dolgot a héten, azért kellene innen, ha ez nem probléma
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Ma megvettem az ASUS K501LX notit. Win 8at telepitenem de nem engedi. UEFi okosság, ilyennel még nem találkoztam, elkezdtem olvasgatni, hát órák óta próbálok mindent de nem tudom megcsinálni. A gép nem látja az usb-t amikor megfeleloen formazom rufussal és a parancssorban is megcsinalom amit kell. Ha meg latja nem tudom sehogy telepiteni, mert az UEFI baromsagot irja ki. Hogyan a jo istenbe lehet ezt megcsinálni es mukodesre birni? Valaki segitsen ha tud, mert itt fekszik mellettem es nem tudok semmit csinalni.
Netes magyar leirast is csinaltam de ott eleg sok BIOSos opcio nincs az en gepemben, igy azokat nem tudom beallitani. -
Yummy
tag
Ja egyebkent FreeDos van rajta
-
sniper elite
senior tag
Valakinek volt már személyes tapasztalata ezzel az ASUS bizalom promócióval kapcsolatban? Arra gondolok, hogy 31 és 365 napon belül elromlott a gép, és megjavították de a pénzt is vissza megkapja az illető. Ez tényleg komoly? Vagy esetleg csak valami csőbehúzós PR fogás?
-
Simi37
őstag
válasz sniper elite #24167 üzenetére
Hát Én kizártnak tartom h a gépet ÉS a pénzt is megkapd szvsz vagy ez vagy az. Szerintem ezzel csúnyán vissza lehetne élni pl egy 500k< Ft laptop esetében.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Bkrisz9
őstag
válasz Simi37 #24168 üzenetére
Át olvastam párszor a feltételeket. Kizártak egy-két dolgot pl a széria hibákat. De amúgy egész korrektnek tűnik. Bár nem hallottam még róla sehonnan h kifizették volna + a gép is.
-
SMartin-HU
tag
válasz Simi37 #24168 üzenetére
Egy háztartásban csak egy termék vehet részt és műszaki meghibásodásnak kell történnie.
Nem az Asus fizeti vissza, hanem a biztosító társaság akikkel szerződtek. Nem vállalnák be, ha nem érné meg nekik.... végül is minden utcasarkon kint van most egy ASUS plakát (Óriási reklám!). Szerintem nem fognak szórakozni és kifizetik, ha ténylegesen meghibásodik.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
sniper elite
senior tag
válasz Bkrisz9 #24169 üzenetére
Hát éppen ez az, hogy sehol se hallani arról, hogy történt ilyen valakivel. Szerintem olcsóbb daraboknál lehet nem xarakodnak annyit és pár szerencsés visszakapta az árát is, de egy 300k fölötti gépnél már biztosan huzakodnak azért. Biztosító fizeti ki nem ők, akkor is növekszik a költségük ha a biztosítónak sokat kell fizetni.
-
Gary_93
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki ASUS K555LB-XO310D típusú gépet? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Még az ASUS X550JX-DM202D néztem ki, a kettő közül melyiket ajánlanátok? -
félisten
-
SMartin-HU
tag
válasz sniper elite #24171 üzenetére
Ez nem így működik... Ők egyszeri megbízásban kifizették a biztosítót, minden további költség a biztosítót terheli. A boltosok és a hozzátartozóik sem vehetnek részt a programban.
Azt meg hogy nem hallunk olyanokról akik megkapták... hát eléggé a program elején vagyunk még és nem csak a mi kis Országunkban van ez a program.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
Gergosz2
veterán
Próbáld meg Media Creation Toolal. Ha van win 8-hoz való kulcsod akkor inkább 8.1-et szedj le majd generic kulccsal tedd fel. Ha felment akkor a win8.1 -es kulccsal aktiváld.
Ha ez sem segít akkor lehet a pendrive-od rossz.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
coller21
csendes tag
válasz ForRedGlory #24057 üzenetére
Érdekelne milyen kijelzővel jött az UX 501 FHD változat, remélem LG-t szerelnek bele. Memória meddig bővíthető? SSD? Nagyon szeretnék venni egyet én is, de sajna a Samsungot nem nagyon bírja a szemem.
-
Gary_93
csendes tag
válasz szabonagyur #24173 üzenetére
A K501-es szériában van olyan típus amelyik rendelkezik beépített optikai meghajtóval?
Többek között irodai programok (Office) és tervező programok (CAD) valamint otthoni felhasználásra kéne amibe pár játék (WOT, GTA 5) is beleférne.
-
rizso
addikt
válasz Gary_93 #24177 üzenetére
Mivel ugyanaz a készülékház minden egyes K501 konfig esetén, így egyikben sincs beépített optikai meghajtó Nem tudom neked mennyire fontos, de ha nagyon, akkor 10eFt alatt vannak USB DVD meghajtók
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Yummy
tag
válasz Gergosz2 #24175 üzenetére
Koszi de sikerult valahogy megcsinalnom, mar nem tudom melyik megoldas jott be, de sikerult felraknom.
Jo gyors kis gep, tetszik nagyon a bill. vilagitas, a hangja nekem halk, viszont eleg jol szol, szep benne a "bass". Elozo laposba ilyen nem letezett igy ez meglepo volt. Az elozo packard bell utan az anyaghasznalat is premium kategoriasnak hat, nem gagyi muanyag. A kijelzo szerintem szep, ami fura, hogy nehany dolog olyan "homalyos" a kijelzon. Pl valami telepito elougrott a betuk meg maga az egesz homalyos mintha maradt volna 1366ba nem pedig fhd. A kijelzo tobbi resze pedig tu eles. Ez kicsit erdekes. Jo lapos kis gep, foleg a kijelzo. Valaki irta mintha nem menne neki a 2 huto kozul az egyik, hat nem tudom, hogy ebbe is 2 van-e, de en is csak bal oldalon erzem, hogy fujja a dolgokat.
Azt remeltem, hogy a diablo3 jol fog futni rajta, de csalodtam, mert akadozik. Vsync nelkul maxon 100fps megvan aztan beszaggat ilyen 40-50re aztan vissza 100ra. Ha vsync be akkor ugye 60ra lockolja, na itt leugral 30-40re es akadozik. Szepen fut 60al aztan hirtelen ugral. Friss driverek vannak rajta, legujabb gforce drivert is felraktam ra.
A tapipad kicsit erzekeny, lehet meg en vagyok a bena de nekem a gorgeto sav hianyzik, vagy en nem tudom elovarazsolni. Tetszik hogy jo nagy hely van a csuklodnak, kenyelmesen elfer rajta a kezed. Tobbire nem volt idom majd ma meg tesztelem.
Nekem eddig nagyon bejon[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
üdv.
asus g771jw-t7034d-nél ha kihúzom a töltőt akkor a diablo 3 fps-e leesik egyből 30-ra (fix 60-ról |vsync|)
be van állítva, hogy az nvidiát használja mindenképp a program, és high performance / poweren van az energiagazdálkodás (win10)
mi miatt lehet ez?
(nvidia geforce experiencen belül a myrignél a battery boostnál minden aktív (pipiálva van))ötlet?
nem akarok így játszani órákat, csak szeretném tudni, hogy menne -e maxon így.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
NTonee
veterán
válasz Dictator^ #24181 üzenetére
mindenképp beesik, ugyanis a gép max teljesítményét csak hálózatról tudod kisajtolni. Nézz körül az akkus energiagazdálkodási beállításokban, valószínűleg ott sem maxra lesz beállítva a teljesítmény. És azért 30-ra esik vissza egyből, mert valószínűleg adaptív vsync van bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz NTonee #24183 üzenetére
Kiderült, hogy a Geforce Experiencenál volt a gubanc, kikapcsoltam a BatteryBoostot így megy 60-al táp nélkül...
Viszont ha be van kapcsolva és 60FPS-re van korlátozva, akkor nem működikKöszi azért mindkettőtöknek!
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Bkrisz9
őstag
i3 5010U kihajtja a 950M-es GPU-t?
-
NTonee
veterán
válasz Simi37 #24186 üzenetére
Én úgy álltam hozzá, hogy mit tud? Drivert frissít - megcsinálom magamnak. Tanácsot ad, hogy milyen beállításokkal futtasd a játékot - megvagyok a tanácsai nélkül, köszönöm. Egyéb?
Amikor nálam fent volt eleinte, sokszor hibaüzenettel leállt (gondolom a hibákat azért már javították), a frissítést sem mindig sikerült megcsinálnia, vagy nem találta. Én ezért gondolom, hogy felesleges. A driver fent van, az nv vezérlőpult ott van, más nem kell. -
Gergosz2
veterán
válasz NTonee #24189 üzenetére
na akkor azt hiszem én is kukázom. Gondolkodtam rajta előtte is mert ahogy láttam, csak arra jó , hogy "optimalizálja" a játékokat. Asztali gépemen az ATI Raprr/AMD Gaming Evolved progiját is kukáztam mert semmi értelmét nem láttam.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
NTonee
veterán
válasz Gergosz2 #24190 üzenetére
Akik nincsenek tisztában a grafikai beállításokkal és mondjuk nem egy erőművel játszanak, ami maxra tolva visz mindent, azoknak jó lehet. Aki csak kicsit is tudja, hogy nagyjából mi mit csinál a grafikai beállítások között, annak már nem igazán van szüksége rá. Ha valamit nem ért, max kiguglizza (jajj, de szép szó ).
-
diobioesz1
tag
Szevasztok!
Van egy ASUS Eee PC R11CX minim.Sajnos nem tudom beállítani a bood sorrendet,hogy USB-ről,vagy külső lemezről tudjak rá telepíteni rendszert.
Igaz sok lehetőség nincs is,vagy a merevlemezről indul,vagy mást én nem látok mint a régi gépekben.
Nem tud valaki segíteni?
Választ köszönöm! -
NTonee
veterán
válasz diobioesz1 #24193 üzenetére
bedugod a pendriveot/külső hdd-t, gép bekapcs, biosba belépsz F2-vel (F12 - boot menü itt nem működik), Exit menüben találod a Boot Override opciót. A bedugott eszközt látni fogja, kiválasztod és onnan bootol. Van itthon egy pont ugyanilyen gép, megnéztem, működik. Ha nálad nem, akkor valami nem jó. Cseréld az eszközt, vagy próbáld a másik usb csatlakozót.
Dictator^: egészen nyugodtan törölheted, ha nem érzed szükségét a programnak. A vga működését nem befolyásolja.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
asus x550jk ban tudok cserélni vgat ? gtx 850m ről 950m re.
-
diobioesz1
tag
válasz NTonee #24194 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.Beállítom a biosba,hogy 1 az USB,2 DVD/mert van külső/,majd 3-nak a SATÁT.Indítom...
Bejönlease select boot deviece
1.SATA
2UEFISB DISK pro PMAP
3.Enter setup.Kiválasztom az USB-t,enter K
Kiírjaebot and select proper Boot device
or insert Boot Media in selected Boot device and press a key...Nem a telepítőkkel van baj? Míg működött megnéztem.Nem GPT partició volt az előző rendszer!
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz diobioesz1 #24198 üzenetére
Ne uefiben akard telepíteni és akkor jó lesz. Rufus progival csinálj telepítőt, hagyj mindent alapbeállításon (partíciós séma és fájlrendszer - legfelső opción legyen).
Aztán egyszerűen az Exit menüben Boot Override alatt kiválasztod a pendrive-ot. A gép boot beállításait meg állítsd vissza, ahogy volt, vagy legalább az uefi usb boot opciót vedd ki onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest