Új hozzászólás Aktív témák
-
gurubefree
senior tag
sziasztok
asus rog g751 memory upgrade-hez keresek 2x8GB kit-et .
Talaltam parat es azt szeretnem tudni melyiket gondoljatok a megfelelo valasztasnak .HyperX 16GB 1600MHz DDR3L CL9 SODIMM (Kit of 2) 1.35V HyperX Impact Black
Corsair Vengeance 16gb (2 X 8gb) Memory Kit Pc3-12800 1600mhz Ddr3 (sodimm)elori is koszonom
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
NTonee
veterán
válasz gurubefree #24502 üzenetére
DDR3L 1,35V 1600MHz
ennyi a lényeg, a többi az ízlésedre van bízva[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz gurubefree #24502 üzenetére
Mihez kell amúgy 16GB egy játszós gépbe?
-
Khelben
nagyúr
válasz gurubefree #24507 üzenetére
De minek? Ez volt a kérdés. Van olyan játék, aminek nem elég a 8 GB?
-
gurubefree
senior tag
válasz Khelben #24508 üzenetére
Őszintén szólva meg nem jutottam el odáig , hogy teszteljem a gépet ami 965m 2GB van szerelve . Megvan rá a keret . Amit tudok az annyi , hogy a 8GB-ból 5GB alapból használva van anélkül , hogy bármit is csinálnék . De ha hozzáértők azt mondják felesleges máris sporoltam £50ot .
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Khelben
nagyúr
válasz gurubefree #24509 üzenetére
Pénzkidobás. Szerintem nincs olyan játék, amit a 965m elfuttat és nem fér el 8 giga ramban. Eddig egyedül GTAV-nél láttam olyat, hogy kevés a ram, de ott is a videomemória fogyott el előbb, nem a 8 GB ram. Pedig abban a gépben egy 4 GB-os 980M volt.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz gurubefree #24509 üzenetére
8gb-ból 5gb-ot használ a rendszer megnyitott programok nélkül? Ott valami nagyon user error lesz. Legtöbb játék alatt (fullhd, ultra) nem eszik ennyit az asztali gépem, nemhogy idle.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
gurubefree
senior tag
-
nonsen5e
addikt
válasz gurubefree #24512 üzenetére
Akkor nem az, de nem ez a normális. Töröld le amit tudsz és menjen a gép úgy. Driver cd a gépem közelébe sem került, kellő drivereket leszedte a win10 meg én manuálisan, aztán idle 1.5-nél többet sosem evett se win8.1 se 10 alatt.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ITjunior
tag
válasz gurubefree #24515 üzenetére
Jó lesz ez a win10... pár év múlva
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok,
Vettem 2015.10.08-án egy X552MJ ASUS laptopot, felraktam rá egy windows 10-est, feltelepítettem a drivereket, majd laptop táskában csücsült napokig. Ma előveszem, bekapcsolom, ledek felvillannak, de onnantól kezdve semmi, fekete képernyő. Olvasom, hogy ez itt jellemző, alaplapcserés lesz a dolog, RMA-t elindítottam. Bár azt nem tudom min fogok dolgozni a munkahelyemen, mert közben a másik gépet eladtam...
Kaptam laptop mellé egy ASUS bizalom kártyát, be is regisztráltam.
[ Szerkesztve ]
-
csibukaaa
csendes tag
Vettem egy asus x555lb tipusú laptopot amibe egy 940m es kártya is található. a következő problémával szembesültem a nagyobb játékok pl a witcher 2 dedikált gpu val indul. viszont a steam és a gameforge esetén a játékok integrált vga val indulnak amivel használhatatlanok. állítgattam a nvdia panelen h csak a dedikált vga-t használja az alabbi 2 program de egyszerűen nem kapcsol be a dedikált gpu. mit lehet tenni a driverek újak és csak ennél a 2 programnál van gond viszont igy az onnan induló programok se indulnak dedikált gpuval.
-
NTonee
veterán
válasz Simi37 #24522 üzenetére
saját vélemény ugyan, de akkor nem veszünk új gépet. Ennyiből kifejezetten jó használt üzleti gépet lehet venni (nem mellesleg sokkal erősebb is lesz), amire még gari is van, ha normális boltban veszed.
Megjegyzendő, hogy jelen esetben nem attól ment tönkre a gép, mert az X szériás asus rossz és mind elpusztul csöndben a táskában. Egyszerűen meghibásodott, ami bármelyik másik gépnél is előfordulhat.[ Szerkesztve ]
-
tothi_87
tag
válasz NTonee #24523 üzenetére
Én is pár napja vettem a laptopom meert váratlanul tönkre ment a régi, néztem az összes tipusú laptopot újat és használtat boltban és kéz alól is. Annyi volt az elvárásom hogy 130ezerig a legjobb hardwert találjam meg. A használt laptopoknak magas az áruk, csak pislogtam hogy mit adnak 100ezerért. Újban pedig más márkából 4005u és 820m van bennük, esetleg radeon R7 265m. Ezért esett az X555lb XO053D-re a választásom.
Samsung Galaxy S4 LTE-A i9506 ASUS X555LB-XO053D Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét...!
-
NTonee
veterán
válasz tothi_87 #24524 üzenetére
Miért, mit adnak 100ért? Én baromi jó és minőségi üzleti gépeket találok ennyiért. Az illető munkára vett gépet, dedikált vga nélkül. Ilyen feltételek mellett lényegesen jobb gépeket találni használtan ennyi pénzért, mint újonnan. Az, hogy neked nv gpu kellett, az itt mellékes.
Egyébként lényegtelen az egész, vett gépet, betérdelt, remélhetőleg gyorsan visszakapja működőképesen. -
Khelben
nagyúr
válasz tothi_87 #24524 üzenetére
Csak ilyenkor abba kell belegondolni, vajon miért adja az Asus ugyanazt a hardvert olcsóbban.
1. mert jótékonysági szervezet
2. mert máshol elspórolja a különbözetet, olyan helyen, amit majd csak otthon fogsz látni, érezni. A felhasznált anyagok minőségén, a hűtésen, a megbízhatóságon.
Ha autót vennél, melyiket vennéd? Egy fullextrás 120 lovas BMW-t, vagy egy fapados Corsát, aminek 150 lóerőre tuningolták a sufniban a motorját? Ugyanez az új-használtra: egy 2 éves BMW, ami várhatóan még elmegy 4-5 évig hibamentesen vagy egy új Tata Nano, amit 2 év használatra terveztek?
A kolléga 100k-ból kapott volna egy 2-3 éves fullextrás HP Elitebookot, 1-1,5 év garanciával. Hogy mást ne mondjak, a kijelző és a billentyűzet ég és föld az X552-höz képest, mert munkára készült a gép. A full fém házat nem is említem.[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz Khelben #24521 üzenetére
Melohelyen csak az kellett hogy valamin tudjak levelezni meg arajanlatokat irni, hasznaltat nem merek venni mert hosszu tavra tervezek (itt mondjuk ez most nem jott be) aztan gondoltam ha itthon akar parom jatszani akkor a Skyrim is elfut a 920M 2GB-n szepen. Ha tenyleg visszaadjak a penzem akkor lehet korbenezek valami normalisabb minosegben, mert se a numerikus 0 elhelyezes nem tetszik, se a kijelzo irdatlan szuk betekintesi szoge.
-
tothi_87
tag
válasz Khelben #24526 üzenetére
Felhasznált anyagokkal nincsen bajom, nem rosszabb mint a többi ebben az árkategóriában. Hűtésen pedig kifejezetten meg vagyok lepődve annyira jó. Őszinte leszek, autószerelőnek tanultam, tata nanot nem vennék, de mondjuk hamarabb vennék egy 98-as toyota corollát mint egy bármilyen BMW-t.
Samsung Galaxy S4 LTE-A i9506 ASUS X555LB-XO053D Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét...!
-
-
tothi_87
tag
válasz Khelben #24529 üzenetére
Eddig packard bell f4081-em volt, több mint 6 évet bírt, nem érzem rosszabbnak annál. Tény hogy belépőszint, ezért csodát nem is vártam tőle, de egy B50 lenovonál sokkal jobb. Ahogy írtam is 130 volt rá a keret ebből kellett gazdálkodni. Ugyhogy tata nanonak nem érzem.
-
ITjunior
tag
válasz Khelben #24531 üzenetére
Visszatérve K501LX-hez: A gyártó oldalán (link lent) SSD-nek csak 128/256 GB van megadva. E szerint 64GB-ost nem ajánlott beletenni? Rendszernek elég lenne nekem... Fel sem ismerné, vagy hibás működéshez vezetne?
https://www.asus.com/Notebooks/K501LX/specifications/
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
Simi37
őstag
válasz PrinceHerceg #24533 üzenetére
Én a processzor alapján néztem ki az órajelet. Az AMDnek nincs olyan jó honlapja infókkal szóval chipset-et is nézni kb esélytelen volt...
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
SMartin-HU
tag
válasz ZozzHUN #24519 üzenetére
Szia. A bizalom program a vásárlástól számított 31 nap utáni meghibásodásokra szól. Tehát ha már elindítottad a gari folyamatot, akkor elestél a programban való részvételtől.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
SMartin-HU
tag
válasz ITjunior #24534 üzenetére
Egyes piacok olyan modelleket is kaptak, amikbe gyárilag SSD került. Ez nem azt jelenti hogy ezeket rakhatod bele, hanem hogy ezekkel is kapható gyárilag.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
Axel pRo
aktív tag
Sziasztok!
Valaki pár hete írta, hogy a K501 hűtése egyszer megy egyszer pedig nulla és nincs köztes állapot.
Van köztes állapot ahogy észrevettem, amikor böngészek akkor ugyan zavaró hogy ki-be kapcsol van hogy két másodpercenként, de ha nő a terhelés nő a fordulatszám is szépen. Nekem egy DM048D van és ha nem csinálok semmit el sem indul a hűtő mondjuk ha csak az asztalt bámulom, tíz percenként bekapcsol pár másodpercre kb., de nyitottam egy AIDA-t és világossá vált, ugyan miért pörgetni a ventit 36°-os CPU-ra?Futtattam egy 3Dmark06-ot is (tudom hogy ezer éves és nem túl releváns, de ezt futtattam..) az alap beállításokkal és a végére sem ment 60° fölé a VGA meg a CPU sem, legalábbis AIDA szerint.
Valóban zavaró, hogy ki be kapcsol normál felhasználás közben (böngészés, office stb) mert pont itt lehet valahol az az igénybevételi határ 38-41°C ahol hol bekapcsol a venti, hol leáll. De megfigyelhető hogy például egy fullHD videó lejátszásnál folyamatosan megy, egy játék alatt pedig szintén folyamatosan de magasabb fordulaton. Szóval nem hiba ez, szobatársamnak is van egy ilyen gépe, neki is így működik.
Zavarónak zavaró a ki-be kapcsolás, de meg lehet szokni. Nekem talán ennél zavaróbb a karcogó vinyó.. a 130k-s hároméves Lenovo G580-ban meg se nyikkant.
"Cogito ergo Sum."
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Tavaj novemberben vásároltam a laptopszalontól egy Asus N551 tip. laptopot és most jött egy email, hogy a 3 év laptopszalonos garancia megtartása miatt egy tisztítást kellene eszközölnöm természetesen náluk. Kérdésem: bevállalhatom ezt a tisztítást, van valakinek tapasztalata erről? Nem rondít ez bele az Asus gyári garanciájába? Ha felküldeném, akkor ssd nélkül küldeném, ez nem gond?
Előre is kösz a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
alfa20
senior tag
válasz Pocok256 #24542 üzenetére
Persze csak ha nem másnap kell vissza menned érte, meg ha meg is várhatód, akkor sem látod mit művel a mókus.
Eddig még sehol nem volt gond, ha kivettem az adattárolókat, igaz ezt előtte mindig egyeztettem az illetékes szervizzel."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
ITjunior
tag
-
félisten
-
liptak1
újonc
Sziasztok, van a lányomnak egy asus 551-se a napokban némi meglepetéssel szolgált hogy tett egy függőleges vonalat a képernyőre, újratelepítés meg volt , maradt a vonal(igaz már az elején sejtettem hogy ez nem fog segíteni rajta, mivel a bios-ban is jelentkezett) még szervíz köteles de most futottam velük egy kört, hát némi kétekyem támadt afelől mennyire jó ez a gépnek, valami tanács, öklet valakitől, esetleg tapasztalat a szerződött szervíz partnerükről, előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest