-
PROHARDVER!
ASRock 8-as és 9-es sorozatú (LGA 1150) alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Dare2Live #2524 üzenetére
Amennyiben nálam is ez a helyzet, akkor a pen kisütött valamit a lapon, mert újratelepítés után sem jó.
Úgy tudtam csak újratelepíteni, hogy előkotortam egy régi kártyaolvasót, és adapterbe dugott microSD kártyát formáztam bootolhatóvá. Viszont az az egy szem USB port sem működik a kártyaolvasón sem.
Itt valami oltári nagy gebasz van... -
-
Tails111
aktív tag
válasz
Dare2Live #1936 üzenetére
Akkor várunk mert annyit én sem adok érte.
Nekem van egy sima M.2 slotom is abba ha vennék egy
ADATA 128GB Premier Pro SP900 M.2 SATA 2242 ASP900NS34-128GM-C ez SATA csatolós.
SSD max írás: 530 MB/s
SSD max olvasás: 550 MB/selméletben ezt tudja. És 24.600FT
Vagy itt ugyanúgy lassabb lesz elméleti értékektől mert csak 128GB os? -
Tails111
aktív tag
válasz
Dare2Live #1933 üzenetére
Még csak ismerkedem a lehetőségekkel. SSD ben nem vagyok jártas. Nagyon nem sürgős Raid rendszerem van külön raid kártyával. De mivel az alaplap több lehetőséget is kínál SSD meghajtóhoz Ultra M.2 PCIE x4 sima M.2 , SATA Express gondolkodom hogy rendszerhez vennék. De még én sem látom melyik lenne jó, minek lenne értelme.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live #935 üzenetére
...kicseréltük procit de az se segített. Itt aztán hülyén néztünk mert már mindent cseréltünk kivéve SSD és egeret.
Rádugtunk másik egeret, ssdt még mindig csinálja.
Rádugunk egy !!harmadik!! egeret ÉS ekkora a jelenség megszünt.innen tiszta sor volt. HA logitech egeret dugunk rá akkor zörög ha nem nem. Irány az egér swje és bingó ha az egér 125-250hzvel frissit kuss van ha 500hzvel akkor halkan előáll a probléma ha 1000hz akkor meg visít. És persze alapból 1000hzra lövi be magát.
Hát ennyi. Ezuttal is köszönöm a Pécsi Compugroup nak, hogy úgy kezelték a helyzetet ahogy kell, végigpróbálták a lapot, tápot, ramot, procit.... biztos vagyok benne, hogy a Magyaroon lévő kiskerek túlnyomó többsége elhajtott volna egy nem garanciális probléma szösszenettel.
-
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Dare2Live #933 üzenetére
Én lekopogom, a Fatality H97 Permormance nem hallom, hogy produkál ilyet.
Ahogy láttam a videót végén a kapcsoló aljzatot, nem éppen a legjobb dolog a gépre rákötni. Egy ilyennel kéne kipróbálni akár 3 vagy 4-es elosztó mindegy, mert az is okozhat galibát szerintem, de ez csak 1 tipp, mivel nekem 6-os elosztó van és lehet e-miatt nem produkálja azt. -
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live #889 üzenetére
én voltam a zizi 4pinesbe dugtama 3pines ventit. Nagyon fafa amúgy a vezérlése 40Cig nálam fel se pörög a venti 40-50C között 30%ra raktam ezen épp elindul 50-60Cnél 50%....
hamár... volt még egy szívásom, a régi bill teleptésnél nem volt hajéandó működni. biosban USBnél a legacyt engedélyezni vagy/és az USB3at kikapcsolni és utána megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Corsair ddr4 (2x4gb) x2 16gb 3600mhz Quad chanel support Vegance LpX Lowprofile Airlfow
- DDR4 Memóriák 2x8 / 2x16 G.Skill Ripjaws 2x8Gb 3000MHz / Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3000MHz RGB
- ASUS P6T7 WS SuperComputer alaplap + i7 950 +24gb ram eladó
- Eladó MSI MAG B460 Tomahawk
- HP DL380p G8 alaplap javítandó vagy alkatrésznek.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gombászkönyvek egyben
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest