- Autós kamerák
- BIOS topic
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Kiéltem magam KDE szintjén, és miután látom, hogy mi a kézreálló (ezt KDE alatt be is állítottam,) így gondoltam kipróbálom az Openbox-ot. Jelenleg nem mertem még direkt ARCH-al kezdeni, így Manjaro a tesztalany.
Problémám a dual screen.
Ami sikerült: xrandr és a arandr. Duál monitor beállítva, bootnál is bejön..
Ami nem: Alap a laptop: LVDS1 . 50%-ban csak ez van, így erre állítom be a rendszeret.
A másik 50%-ban van egy kiegészítő képernyőm : VGA1.
Ha ezt jobbra teszem a laptoptól (mármint oda konfigolom) akkor ez tényleg csak egy kieg. képernyő lesz. Ez lenne a jó.. De nekem balra kell ! Ekkor viszont a főképernyő szerepét átveszi a VGA. Hogyan tudom úgy megcsinálni, hogy balra legyen a VGA és a főképernyő a LVDS legyen.
Trükkökkel (panel áthelyezés a 2-re .. stb) fel tudom cserélni, de ez nem 100%-os
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest