- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Tudom, ezt nem ide kéne írni, de csak ebben az apple topikban vagyok aktív (iránymutatást elfogadok).
Mivel úgy adódott, hogy kapok a cégtől egy MB Air 15-öt (M3) a 15 Pro Max mellé, gondoltam, beruházok pár cuccra, amik kiegészíthetik majd a MacBookot és az "Apple ökoszisztéma" élményemet.A munkámhoz szükségem van második monitorra, és egy korrekt minőségű, színhelyes monitorom már van, nem szeretnék beruházni újra, viszont ezen nincs thunderbolt/dp over usb-c csatlakozás.
A fentieket figyelembe véve szükségem lenne egy MacBook "dongle-re", amin van legalább egy HDMI (2.0 ok, 2.1 kíváló lenne) és legalább 2 fullsize USB 3.1 csatlakozó. Minden egyéb csak extra, ez a 2(-3) csatlakozó lenne a fontos, és hogy az élettartama legyen nagyjából egyenlő a MacBook nálam töltött idejével (3 évente cserélünk laptopot a cégnél), tehát értelmes minőséget keresek.A másik, sarkosabb kérdés: lesokkolt kissé a Samsung TWS fülesek árazása után a 100000+-os AirPods Pro árazás.
Tudtok esetleg megbízható refurb vagy akár új, de 80-hoz közelebbi forrást AirPods Pro 2-re? Sajnos nem tudok elviselni olyan fülhallgatókat a testem adottságai miatt, amik nem használnak gumiharangot szigetelésre, így a sima AirPods 3-4 kilőve - és a tudásukhoz képest azokat sem tartom túl korrekt árazásúnak, hasonló áron az androidos gyártók korrekt minőségű ANC-t ajánlanak.Köszönöm mindenkinek előre is, ha tudtok segíteni, és ha esetleg máshova jobban illőnek találjátok a hsz-t, kérlek mutassatok a topicra és távozom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudtok esetleg megbízható refurb vagy akár új, de 80-hoz közelebbi forrást AirPods Pro 2-re? Sajnos nem tudok elviselni olyan fülhallgatókat a testem adottságai miatt, amik nem használnak gumiharangot szigetelésre, így a sima AirPods 3-4 kilőve - és a tudásukhoz képest azokat sem tartom túl korrekt árazásúnak, hasonló áron az androidos gyártók korrekt minőségű ANC-t ajánlanak.