Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
Micsurin #4014 üzenetére
Most én nem vitát szeretnék gerjeszteni. De itt vagy az IPhone topikban is írtak már páran hogy beérett az AOD-on valami ikon. Igen nyílván ez sajnos a technologia sajátossága. De pl droidon azért ezt már nem lehet annyira hallani, olvasni hogy beégett a kijelző. Nekem zsinórban 3 Samsungom is volt egyik kijelzőjének sem volt semmi baja aktív AOD használat mellett sem. Bátrabban is mertem használni ott az AOD-ot mert pl ott ugye be lehetett állítani hogy csak akkor legyen aktív ha jött valami értesítés. Itt ez még nincs, lehet nem is lesz soha. De az biztos hogy én itt ebben a pixel tologatásos műsorban nem hiszek. Ami persze nem jelenti azt hogy minimálisan ne mozgatná. De én még ezt nem láttam itt. Én csak addig fogom használni az AOD-ot amíg nem lesz egy óra a telefon mellé. Jobb a békesség
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged