Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
Micsurin #4014 üzenetére
Most én nem vitát szeretnék gerjeszteni. De itt vagy az IPhone topikban is írtak már páran hogy beérett az AOD-on valami ikon. Igen nyílván ez sajnos a technologia sajátossága. De pl droidon azért ezt már nem lehet annyira hallani, olvasni hogy beégett a kijelző. Nekem zsinórban 3 Samsungom is volt egyik kijelzőjének sem volt semmi baja aktív AOD használat mellett sem. Bátrabban is mertem használni ott az AOD-ot mert pl ott ugye be lehetett állítani hogy csak akkor legyen aktív ha jött valami értesítés. Itt ez még nincs, lehet nem is lesz soha. De az biztos hogy én itt ebben a pixel tologatásos műsorban nem hiszek. Ami persze nem jelenti azt hogy minimálisan ne mozgatná. De én még ezt nem láttam itt. Én csak addig fogom használni az AOD-ot amíg nem lesz egy óra a telefon mellé. Jobb a békesség
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő