Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is az ME3 megjelenése után kezdtem az ME szériába, nézegettem is gameplayeket és az rögtön lejött, hogy az első rész kicsit "butább" grafikailag ill. nem is kifejezetten shooter de nagyon örülök, a megjelnése után 6-7 évvel mégis azt toltam ki először. Értem, hogy manapság a látvány a minden, de ez sajnálatos, mert egy jó RPG-t a sztorival adsz el nem a vizuális megjelenéssel. Ha az MEA egy gyengébb látvánnyal jön de sokkal mélyebb sztorival és RPG elemekkel, minden fan az egekig magasztalta volna, hogy ez igen ez egy igaz ME game lett. Ehelyett ráfeküdtek a frostbitera, ami egyébként egy jó látványvilágot és combat systemet szült, de az írás mint tudjuk nem jött össze. És nagyon valószínűleg tudták odafent is, hogy nem a sztori vonal erős, de mégsem ügyeltek jobban a bugokra meg az elcseszett animációra, ha már az a húzó téma.. Eddig úgy látom, hogy inkább a vizuális vonalat akarják tovább erősíteni az Anthemmel, ezért is engedik el a korábbi RPG vonalat és állítják be aRPG-nek, így senki nem verheti az asztalt ha nem egy sok kimeneteles dolog alakul ki, hanem egy látványos hentelés.
Személy szerint engem az akármilyen über vizuális orgia sem vesz rá sok végigjátszásra ha detto ugyanaz a végkimenetel (és ez nem jelenti azt, hogy mögötte nem egy nagyon összerakott jó történet áll).
Szóval szerintem ha a látvány csak oké de a tartalom nagyszerű, hosszabb távon nagyobb sikerhez vezet (egy RPG-nél természetesen). A Fortnite és társait most nem sok értelme van felhozni, az teljesen más világ, népszerűségét a ma felkapott BR-nek meg úgy általában a multinak köszönheti ( a Fortnite btw egy tower defensenek indult.. és cartoon kinézet ide vagy oda most népszerűbb mint a PUBG). Nem beszélve, hogy alacsony befektetéssel is fejleszthető, míg egy erős single a írók, rendezők, voice acting stb miatt alapból hatalmas gázsi. De mivel ma már körülmények egyre jobban adottak összetettebb multik megfelelő levezénylésére valszeg ebbe az irányba mozdul el az ipar. No meg ilyenkor a skinek, kötelező dlc stb ínyencségekből lehet beszedegetni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia
- Gigabyte G5 KF5 i5-12500H 16 GB Ram 512 SSD RTX 4060 8GB FHD 144 Hz RGB billentyűzet S
- Vadonatúj iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest