- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Szia! Tavaly volt szerencsém "megfőzni" egy célhardvert. Sajna nem bírta a 38c° kinti és az X c° benti hőmérsékletet az ablakban. Nem is értem miért feketék és miért nem valami kevésbé melegedő színben adják őket
Akkor nagyon jól jött a telefon GPS tudása. Igaz akkor "csak" egy cubot x6-os volt de simán bevitt a célba úgy is, hogy az nem az ablakba hanem a műszerfalba volt berakva. Persze mivel nem volt "autóstöltőm" csak hangvezérlést kértem de teljesen jó volt.
Ja nem itthon hanem akkor egy Ingolstadt-i útnál kellett. Azóta vettem egy másik célhardvert mert a régi az "ominózus eset" óta ette az sd kártyákat. Tehát azért ilyenkor jó ha van egy normálisan működő GPS ahogy írtad is. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Nem, nem az dominal, csak megemlitettem. En turazashoz hasznalom, igy a processzek nem zavarok.
Viszont aaz igen, ha gyorsan kell a tajekozodasi pont es hosszu percekig nem tortenik semmi.Mint a Jiayu G2-mnel. 10 muhold 0 used, nem valami kellemes latvany. Persze azota volt elorelepes, de pont azert emlitettem meg, hogy ha a keszulekben van gps, akkor megiscsak ugy lenne ildomos, ha nem kulso eszkozt kellene venni, hiszen nem azert fizet valaki egy telefonert, hogy meg kulon gps kiegeszitot vegyen hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest