- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
Fater38 #59893 üzenetére
..én meg pont csak alacsony árú (70-140 USD) telefont vennék Kínából, mert 170-180 dollár + ÁFA környékén már elérhető itt Európában a Motorola Moto G, ami a 2 SIM-et leszámítva a SW támogatás, a minőség és a garancia miatt nagyrészt értelmetlenné teszi a kínai rendelést.
(Nyilván sok kivétel van, pl. akinek 2 SIM kell; vagy nagyobb kijelző kell - annak érkezik a Wayteq/Cube Talk; akinek MIUI kell, az is maradjon Hongmi-nál, akinek valamiért fontos a 8 mag és nincs pénze HTC/Samsung csúcsmodellekre, annak is marad a kínai rendelés. Esetleg nem szereti, ha szembejön vele a telefonja, mert forgalmazzák itthon is.)AllView telefont sok éve használtam, még nem is Androidos volt, viszont volt kihúzható TV antennája. :-) Minősége rakás szar volt, tönkre is ment, és nem csak nekem.
Azóta simán lehet, hogy másik kínai gyárral szerződnek vagy ott volt minőségi ugrás, és egy Wayteq-hez, Concorde-hoz hasonló céggé növi ki magát. Nekem a rossz emlékek miatt egyelőre nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest