Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandorwat
csendes tag
válasz
SárkánySzív #59241 üzenetére
Jelenleg csak egy sim kártyám van. Másik még várat magára, ezért erről még nem tudok semmit sem mondani...egyelőre.
littlemole: A gyártó ígérte a nagyobb akksit, ha lesz azért beruházok egyre.
-
b0bcat
addikt
válasz
Szerintem sem olyan tragikus. Én most egy Haier W910-et használok, ami kb. ennyit bír akkuidőben, ám az én használati módom mellett ez 2-2,5 nap üzemidő.
Nem mondom, én is ennél jobbhoz voltam korábban szokva, de minden egyéb tekintetben elégedett vagyok a vassal, úgyhogy megbarátkoztam a kétnaponta este történő töltikézéssel.
(Ami még érdekes: akármilyen töltővel illetve kábellel nem lehet tölteni ezt a készüléket, mert egyszerűen nem veszi fel a töltést, de ez nem ide tartozik.
)
-
raulicio
senior tag
válasz
hehe nekem meglesz a két nap
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest